ŽENE SU EROTSKI NAJZRELIJE POSLE 30. GODINE! Vesna Dedić objavila novi roman: Evo koja poznata pevačica joj je pružila podršku!
Foto: Kurir

NEVEROVATNO

ŽENE SU EROTSKI NAJZRELIJE POSLE 30. GODINE! Vesna Dedić objavila novi roman: Evo koja poznata pevačica joj je pružila podršku!

Kultura -

Jedan od najpoznatijih pisaca na našim prostorima, Vesna Dedić, danas je organizovala promociju povodom njene nove knjige, pod imenom “Nemoj nikad da se vratiš”, koja je svojevrsni nastavak njenog prethodnog romana.

Ovaj roman Vesna je pisala godinu dana, a kako kaže, vreme koje je provela u izolacoji i trajanje policijskog časa dalo joj je inspiraciju da ovaj roman završi za ovako kratko vreme.

06:00

Vesna Dedić progovorila o knjizi i ljubavi

Vesna za sebe tvrdi da je srećna žena i da je emotivno ispunjena, a da joj za to partner nije potreban:

- Žene su najzrelije u svakom smislu, i emotivnom i erotskom i intelektualnom, kada pređu 32. godinu. U mom pisanju ima mog života. Naravno da romane piše žena koja u tom trenutku ima toliko zrelosti i toliko mozga. Ovaj roman koji sam sad napisala je moj trenutni maksimum. Ne mogu ni bolje ni gore od ovoga.

Goca Tržan je došla na večerašnju promociju knjigu, a tom prilikom progovorila je od rijaliti šou programu "Survajver" i podeli Srba i Hrvata, o voditeljskom poslu, koliko joj je teško da pronađe vremena da čita knjige:

05:09

Goca Tržan došla na promociju knjige Vesne Dedić

- Čovek koji ne čita, ozbiljno smanjuje sebi mozak. Vesna piše iz ugla jedne savremene žene i veoma poštujem žene koje se bavim tim poslom. Zanosila sam se mišlju da j apišem roman nevezan za mene i moj život, ali to ipak ostavljam ljudima koji su talentovaniji od mene.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

Voditeljka otkrila da li je u ljubavi: Dušica Jakovljević objavila snimak sa dečkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track