ZBOG ULOGE ŠOKA NAUČIO SAM DA OBIJAM KOLA: Isplivale tajne glavnog glumca pred nastavak KLANA
Foto: Firefly Production

Aleksandar Dimitrijević

ZBOG ULOGE ŠOKA NAUČIO SAM DA OBIJAM KOLA: Isplivale tajne glavnog glumca pred nastavak KLANA

Kultura -

Glumca Aleksandra Dimitrijevića proslavila je uloga Šoka u kriminalističkoj seriji "Klan", čijih osam novih epizoda u produkciji "Fajeflaj" i Telekoma Srbija počinje da se prikazuje od 2. jula na kanalu Superstar. Uz Pašu, kojeg igra Nedim Nezirović, Aleksandar je u trenutku premijere serije bio pravo glumačko osveženje. Tada je objasnio kako je dobio ovu ulogu.

Klan 2
foto: Firefly Production

- Na kastingu. Audicija je imala širi i uži krug. Bio sam pozvan u agenciju da prvo snimim jedan Pašin monolog, a kada sam prošao u uži izbor, dobio sam jedan veliki separat, gde je bilo više uloga. Koncept je bio takav da smo svi radili sve uloge, a meni se odmah najviše dopao Šok. Bilo nas je 15 i svako je čitao svaku ulogu. Radeći druge likove, samo sam želeo da igram Šoka. Posle 15 dana pozvao me je reditelj da mi kaže da sam dobio glavnu ulogu - istakao je Dimitrijević za Kurir i dodao:

- Imao sam neko znanje o oružju, ali i ljude koji su nas obučavali. Naučio sam i da obijam kola. Ne znam kako je kod drugih, ali sam brzo savladao zanat. Ima više načina i to zavisi od vrste kola. Ukoliko budete pratili seriju, naučićete i vi - zaključio je kroz osmeh glumac.

Klan 2
foto: Firefly Production

Kurir.rs

Bonus video:

06:54

Milena Lazarević Popović o tajni Merime Njegomir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track