POČINJE DRUGA SEZONA KLANA! Veliko IZNENAĐENJE za publiku, biće HIT JEDNE VELIKE ZVEZDE, koja je završila u seriji!
Foto: Firefly Production

uskoro

POČINJE DRUGA SEZONA KLANA! Veliko IZNENAĐENJE za publiku, biće HIT JEDNE VELIKE ZVEZDE, koja je završila u seriji!

Kultura -

Premijerno na Superstar TV od 2. jula, u novih osam epizoda publika će imati priliku da prati dalji uspon mafijaškog klana koji predvode likovi Šok i Paša.

Glavni likovi popularne krimi priče, Nedim Nezirović i Aleksandar Dimitrijević, otkrivaju detalje sa snimanja. Dok se Nedim našao pred izazovima u nastavku, Aleksandar je istakao da je za njega svaka uloga laka, kada se dobro pripremi. Mladi glumci rekli su na druženju sa novinarima u Silosima Boegrad da je snimanje bilo zanimljive, te da je olakšavajuća okolnost bila ta što se ekipa uigrala u prvoj sezoni.

serija Klan, Aleksandar Dimitrijević, Nedim Nezirović
foto: Ana Paunković

– Iznenadio sam se kada sam pogledao završni materijal. Nisam očekivao da će reditelj toliko pametno da navuče publiku prvom sezonom da bi im servirao jedan nastavak koji ima elemente nekog dramskog tona koji nije bio zastupljen – rekao je Nedim, te je dodao:

serija Klan
foto: Firefly Production

– Menja se tok priče, veliki su ulozi, mislim da će publiku još više da zalepi za ekrane. Jesu negativci izborom života, mimo te pompeznosti, ispod skupih trenerki je prljava odeća. Najteže mi je bilo da poverujem da je to moguće. Bilo je zahtevno snimiti, bilo je potrebno mnogo koncetrancije i vere. U nastavku sam morao da prebrodim neke lične stege i da prođem kroz neku vrstu oslobađanja, bilo mi je lakše da to uradim pred ekipom koju znam.

serija Klan, Nedim Nezirović
foto: Ana Paunković

Mladi glumac kaže da je tokom pripreme lika Paše, naučio važnu stvar i da se sve vreme trudio da bude advokat junaku.

– Naučio sam da se u izobilju svega gubi duša i u nemanju mere, čovek izgubi sebe. Trudio sam se da upoznam publiku sa drugom stranom čoveka, trudim se da ga odbranim i ti ljudi se smeju i plaču, razlika je u čemu i zbog čega – zaključio je Nedim, a Aleksandar je potpuno drugačije doživeo nastavak.

Aleksandar Dimitrijević, serija Klan
foto: Firefly Production

– Ceo tok i priče mog lika je bio očekivan, ali me je iznenadila komedija koja je znatno jača u nastavku. Ulazimo još ozbiljnije i dublje u problem naših junaka. Pored dinamike, tu su neka nova lica. Uživao sam u razvoju mog lika, imamo neke slične stvari i na tim stvarima sada radim – istakao je Aleksandar koji tvrdi da mu sada ništa nije predstavljalo izazov.

serija Klan, Aleksandar Dimitrijević
foto: Ana Paunković

– Posle prve sezone ne, pronašao sam lik i posvetio sam se radu na seriji. Bilo je zanimljivo raditi na tome. Svaka uloga je laka, samo zavisi koliko imam vremena za pripremu. Ima svoje teške strane koje treba savladati, ali je dobra priprema ključna pre ulaska u kadar – zaključio je glumac.

Zanimljiva muzika Priča obojena hitom Ljube Aličića

Prva epizoda, koju su novinari imali priliku da vide, kreće otmicom jednog bogataša. Paša i Šok nakon toga shvataju da to može postati njihov novi unosni biznis. U prvim scenama već čujemo hit Ljube Aličića "Plačite sa mnom, jesenje kiše" i vidimo glavne glumce Aleksandra Dimitrijevića i Nedima Nezirovića u sevdahu. - Estrada je jedan usputni motiv u našoj seriji. Malo se i nje dotičemo - objasnio je reditelj.

Kurir.rs

Bonus video:

00:56

Inostrani horor film snimljen na brojnim lokacijama u Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track