U PRIPREMI BIOGRAFSKI FILM O BETI ĐORĐEVIĆ: Glavna uloga poverena glumici Isidori Građanin
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

U PRIPREMI BIOGRAFSKI FILM O BETI ĐORĐEVIĆ: Glavna uloga poverena glumici Isidori Građanin

Kultura -

Trenutno je u pripremi biografski film o džez i soul pevačici Beti Đorđević, a glumica kojoj je poverena uloga legendarne pevačice je Isidora Građanin.

Isidora je gostujući u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televizije otkrila da je ulogu dobila pre dve godine i da je odmah pristala čim je čula predlog.

- Meni je izuzetna čast da dobijem takvu ulogu, ovo mi se prvi put dešava. Stvarno je to jedna izuzetna ličnost, a javnost danas nije toliko upoznata sa njenim likom i delom. Ulogu sam dobila pre dve godine, bila sam na moru i srela sam se sa svojim prijateljem i rediteljem koji je inicirao celu ideju. Pozvao me je i pitao da li bih volela da igram ulogu Beti Đorđević. Ja sam se oduševila predlogom i odmah sam pristala. Od tad se razvija ta ideja - ispričala je glumica gostujući u emisiji "Puls Srbije"

01:08

U PRIPREMI BIOGRAFSKI FILM O BETI ĐORĐEVIĆ: Glavna uloga poverena glumici Isidori Građanin

Glumica otkriva da će gledaoci imati prilike da vide kakva je muzička scena nekada.

- Potpuno će biti igrani film, sve je na osnovu njenog života i karijere. Sigurno da ima detalja koji su izmešteni, ali većina je biografija. Film neće biti lak, biće obojen tim vremenom. Gledaoci će imati prilike da vide kakva je muzička scena bila tad i kako je to uticalo na nju i njen život. Jako se radujem filmu - rekla je Isidora.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:42

JELENA GAVRILOVIĆ PREPLAKALA KONCERT: Glumica otkrila šta joj je nateralo suze na oči STVARNO SMO ZASLUŽILI TAKAV JEDAN KONCERT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track