"U LOV NA VEPRA KROZ BUDVU" Jezive pretnje Stevanu Filipoviću! Reditelj tvrdi da iza toga stoji sin vođe KRIMINALNOG KLANA iz CG
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

fašizam na delu

"U LOV NA VEPRA KROZ BUDVU" Jezive pretnje Stevanu Filipoviću! Reditelj tvrdi da iza toga stoji sin vođe KRIMINALNOG KLANA iz CG

Kultura -

Reditelj Stevan Filipović, zbog svojim stavova o održavanju Evroprajda u Beogradu i što se autovao kao pripadnik LGBT populacije, dobija jezive pretnje.

On je na Tviteru podelio na fotografiju nepoznatog momka sa puškom u ruci uz koju je autor napisao:

" U lov na vepra kroz Budvu".

Korisnici Tvitera apelovali su na policiju Crne Gore da pomenute pretnje shvati ozbiljno, te zaštiti Filipovića. Reditelj je na kraju to i uradio.

"Prijavio sam pretnju policiji na vtk@mup.gov.rs - lik sa fotke, Andrija Andro Stanišić, nije nikakav "klinac", već sin hapšenog "vođe zagoričkog klana" Radoslava Stanišića", napisao je Filipović.

Podsetimo, reditelj Stevan Filipović nedavno je došao u sukob sa glumcem Viktorom Savićem. Oni su prekinuli prijateljstvo dugo gotovo 15 godina zbog javnih nastupa Viktora Savića protiv održavanja Evroprajda u Beogradu koji je zakazan za 17. septembar.

Reditelj je i tada objavio poruke koje dobija nakon prozivki na račun Viktora Savića. Filipović je podelio na svom Instagram storiju nepristojne poruke koje je dobio od onih koji podržavaju Savića.

Viktor Savić, Stevan Filipović
foto: Nemanja Nikolić, Nebojša Mandić

Kurir.rs

Bonus video:

02:25

ŽESTOK OKRŠAJ U PROGRAMU UŽIVO! Antonijević: Biti gej je moda i Evroprajd je preterana seksualnost! Azdejković: KO ŠIŠA VEĆINU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track