INCEST U KUĆI ZMAJA IZAZVAO BURU MEĐU FANOVIMA: Stric i bratanica završili U BORDELU, a ono što je usledilo raspametilo publiku!
Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

GORE MREŽE

INCEST U KUĆI ZMAJA IZAZVAO BURU MEĐU FANOVIMA: Stric i bratanica završili U BORDELU, a ono što je usledilo raspametilo publiku!

Kultura -

"Kuća zmaja" se sa novom epizodom vratila u političke, kao i seksualne drame koja okružuje porodicu.

Pa, kako Oto Hajtauer (Ris Ifans) kaže, "Imam neprijatne vesti“, najnovija epizoda prekuel-a "Igre prestola" kopa u isto. GOT se nikada nije mučio oko uključivanja seksualnog podteksta koji prethodi franšizi, tako da je "Kuća zmaja" takođe krenula istim putem.

Upozorenje: U nastavku slede spojleri.

Kuća zmaja
foto: HBO

Četvrta epizoda sa naslovom "Kralj uskog mora", odvija se u skladu sa politikom moći koja žene čini bespomoćnim, dok neki muškarci napadaju njihovu autonomiju i misli samo da bi konsolidovali sopstvenu poziciju u matrici. Dejmon (Met Smit) je upravo takav čovek koji bi to uradio.

Glavni fokus epizode ​​je na Rejniri (Mili Alkok), koja je uznemirena beskrajnom linijom udvarača. Dejmon odlučuje da joj pokaže njeno mesto u svetu, ali se pak čini da je Rejnira nezaustavljiva.

Njihov izlazak u bordel izazvao je burne reakcije na tviteru. Stric i bratanica svoj put završavaju u bordelu, što pojam kontroverzno čini prilično potcenjenim.

Bordel za neke postaje simbol seksualne slobode, ali intenzivan poljubac koji dele Dejmon i Renira samo nas čini svesnijim suštinskog pitanja incesta i razlike u godinama između likova. Isto je ono što je navelo mnoge fanove da tvituju nešto poput upozorenja drugih da ne gledaju epizodu sa svojim porodicama.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:00

AMMARE, OŽENI ME!: Prija mi kad dobijam poruke na Instagramu (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track