STRAVIČAN GUBITAK KOJI ŽARKO JOKANOVIĆ NIKAD NIJE PREBOLEO: Emotivna objava scenariste popularne serije mnoge rastužila (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

SEĆANJE

STRAVIČAN GUBITAK KOJI ŽARKO JOKANOVIĆ NIKAD NIJE PREBOLEO: Emotivna objava scenariste popularne serije mnoge rastužila (FOTO)

Kultura -

Žarko Jokanović i Milica Milša su već više od dve decenije u skladnom braku, a kroz godine zajedničkog života prošli su najlepše, ali i one najteže trenutke.

Smrt Žarkove majke jedan je od najtežih trenutaka u njegovom životu, a nedavno su je se oboje prisetili, i to na dan kada bi slavila rođendan. Prvo se emotivnom porukom oglasio Žarko i priznao da mu majka jako nedostaje.

"Danas je tvoj rođendan, mama. Jedan od onih nebeskih - koji mi ne daju da te zagrlim. I neću biti tužan, Slobice moja najdivnija, jer je ovo jedan od najlepših dana u mom kalendaru - 9. septembar... Dan kada je ovaj svet dobio jednu izuzetnu ženu, a ja imao tu sreću da baš ti budeš moja majka. Milione reči sam do sada ispisao, ali još uvek nisam pronašao tu veličanstvenu reč koja opisuje tebe... Tebe, najposebniju od svih... Veliku, izuzetnu, požrtvovanu, hrabru, nepokolebljivu, a istovremeno toplu, nežnu, brižnu, duhovitu, nasmejanu... Tebe - i lavicu i laficu", napisao je Žarko uz crno-belu fotografiju iz detinjstva.

"Gledam naše slike... Tvoje radosne rođendanske proslave u Maderi i Sinđeliću, sa tvojom Miličicom, Antonuškom i sa mnom... Naša brojna slavlja, sreću i smeh... Gledam i naše fotografije, kada smo nas dvoje sami, teško, ali hrabro i čestito, koračali kroz život... Nedostajanje je mala reč, spram dubine tog osećanja, mama... Ovde ću danas staviti našu sliku, kada je fotograf pokušavao da napravi tvoj ozbiljan profil, a ja bio nestašan - kao i obično...Danas ću, isto tako nestašno, da provirujem iza nekog oblaka, znajući da si tu negde... I budi nasmejana, izmami i meni osmeh... Treba mi to... Volim te, Slobice moja najdivnija, moja Slobo i Slobče, Flobo i Flobice, moja Coko i moj Cokac... Dušo moja, od pamuka satkana", napisao je Žarko, a svekrvin rođendan obeležila je na društvenim mrežama i Milica.

"Moja dobra i lepa svekrva Sloba, naše nebo i sunce rođena je na današnji dan. Mila moja Slobice nek ti u večnosti pevaju rođendansku pesmu divni anđeli, nek se ceo nebeski svod smeši i veseli jer si ti samo radost donosila i bila primer kako koračati pravim putem kroz život, uzor za plemenitost i dobrotu. Moja si sreća i radost od prvog našeg susreta, zahvalna sam ti što si mi ulepšala život, što si rodila i što si mi dala Žarka, što si uvek bila naš stub i oslonac. Znam da si i dalje tu, osmehuješ se i čuvaš nas. Volimo te večnom ljubavlju", zaključila je glumica.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:51

ŽIVOT MU JE VISIO O KONCU! Užasno je, BOLEST je PODMUKLA! Milica Milša OTKRILA jezive detalje BORBE sa KORONOM (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track