NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA ŽIKE TODOROVIĆA SA OCEM: Glumac RAZNEŽIO fanove na mrežama, a svi komentarišu JEDAN DETALJ sa slike!
Foto: Zorana Jevtić

neka prošla vremena

NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA ŽIKE TODOROVIĆA SA OCEM: Glumac RAZNEŽIO fanove na mrežama, a svi komentarišu JEDAN DETALJ sa slike!

Kultura -

Od kada je početkom godine otvorio Instagram profil, obožavaoci Srđana Žike Todorovića imaju priliku da po prvi put zavire u njegov intiman svet, s obzirom na to da glumac nikada nije voleo da govori o sebi u medijima.

Srđan Žika Todorović
foto: Dragana Udovičić

Žikin profil predstavlja svojevrstan vremeplov, gde postavlja slike iz detinjstva i momačkih dana, među kojima su najlepše one sa tatom, čuvenim glumcem Borom Todorovićem, tetkom, slavnom Mirom Stupicom, kolegama, među kojima su i članovi kultnog benda EKV, u kome je Žika svirao bubnjeve.

Ovoga puta objavio je emotivnu fotografiju iz 1991. godine na svom Instagram profilu i obradovao i obožavaoce svog oca, legendarnog glumca Bore Todorovića.

Njih dvojica nisu često snimali zajedno, iako su obojica ostavili neizbrisiv trag u domaćoj kinematografiji. Dva predstavnika različitih glumačkih škola predstavljala su i različiti pogled na svet, zabeležen filmskom kamerom.

Ipak, spojio ih je Predrag Gaga Antonijević u filmu "Mala", a dve glumačke veličine pauzu na setu iskoristile su konstruktivno, za dremku. Simpatična scena izazvala je mnogo setnih emocija kod obožavalaca.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:25

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Šta je Srđan Žika Todorović naučio na snimanju filma BAL NA VODI (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track