01:21

Dragi Jelić o mjuziklu Crni leptir

premijera

BIĆE PLAKANJA UZ HITOVE JU GRUPE: Na Terazije stiže mjuzikl Crni leptir, a reditelj napravio nešto što nije NIKO PRE NJEGA

Kultura -

Dugonajavljivani mjuzikl "Crni leptir", po pesmama kultnog domaćeg rok benda Ju grupe, sledeće nedelje stiže na scenu Pozorišta na Terazijama.

mjzukl Crni leptir, Nikola Šurbanović
foto: Vladimir Opsenica

Tekst predstave napisao je Spasoje Ž. Milovanović, a režiju i adaptaciju potpisuje Marko Jovičić. Glavni junaci priče su bokser i mlada poslovna žena, koji moraju da glume da su zajedno kako bi sačuvali svoju posao. Glavne uloge Aleksandra i Petru igraju dve podele: Nikola Šurbanović/Vedran Borovčanin i Srna Đenadić/Kristina Jovanović.

mjzukl Crni leptir, Nikola Šurbanović
foto: Vladimir Opsenica

- Publika će prvi put moći da vidi filmski scenario u pozorištu. Scene će trajati minut ili dva. Sve brzo teče, a glumci se presvuku 30 puta u toku predstave. Nije ovo nikakva limunada, već ozbiljna dramaturgija. Biće plakanja. Potpisujem to krvlju - rekao je Marko Jovičić.

mjzukl Crni leptir, Nikola Šurbanović
foto: Vladimir Opsenica

Predstava traje tri sata. Komad otvara "Crni leptir", a zatvara "Čudna šuma". Premijera je zakazana za 28. i 29. oktobar s početkom u 19.30, a reprize su 30. oktobra i 5. i 6. novembra.

Kurir.rs

Bonus video:

03:19

STIŽE NOVI MJUZIKL: Dragana Mićalović priznala šta želi na PROFESIONALNOM PLANU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track