VUK KOSTIĆ VIŠE NE GLUMI UBICE, POLICAJCE I KRIMINALCE: Napravio veliki ZAOKRET u karijeri, ovakvog ga do sada niste videli!
Foto: Firefly Production

nove role

VUK KOSTIĆ VIŠE NE GLUMI UBICE, POLICAJCE I KRIMINALCE: Napravio veliki ZAOKRET u karijeri, ovakvog ga do sada niste videli!

Kultura -

Nastavak serije "Pevačica" uveliko se snima, a publika će na jesen moći da uživa u novim epizodama na kanalu Superstar. Poslednjeg dana prošle godine, završen je prvi blok scena, a kako je scenaristkinja serije Nataša Drakulić otkrila radnja se ovog puta seli u daleku prošlost, u davnu 1858. godinu.

serija Pevačica, Milica Pavlović
foto: Branimir Milovanović i Irena Canić

- Pratimo prošlost naših junaka, koje smo upoznali u sadašnjosti, a sada je vreme da ih upoznamo kroz istoriju. U nastavku uvodimo i novu magijsku priču, koja se bazira na astrologiji i numerologiji, pa ćemo u skladu sa tim imati i niz novih zanimljivih likova.

U ovoj sezoni nam se priključuju Dara Džokić u ulozi MIlene, Strahinja Blažić i Nikola Pejaković, a Vuka Kostića i Marka Janketića ćemo videti u sasvim drugačijim ulogama nego što smo inače navikli kada je reč o ovim glumcima poručuje Nataša Drakulić, dodajući da se timu "Pevačice“ kao reditelj sada pridružio i Igor Đorđević koji će raditi na horor scenama.

Vuk Kostić
foto: Promo

Vuk Kostić će u nastavku "Pevačice“ tumačiće lik koji je povezan sa svetom estrade i muzike.

- Igram Vanju, čoveka koji je upućen u svet estrade i poznaje veliki broj ljudi. On jednostavno voli taj moderan način života, odnosno prikazivanje i eksponiranje u medijima i na društvenim mrežama. Zanimljivo mi je i to što mi se ukazala prilika da igram prvi put u takvom svetu što je za mene kao glumca veliki izazov. Baš sam se obradovao.

Ovakvi likovi mi definitivno dođu kao osveženje od rola policajaca, ubica i kriminalaca - otkriva Vuk Kostić, dok će njegov kolega Marko Janketić tumačiti lik Lokija, kontroverznu estradnu zvezdu, a kako kaže, ovog puta neće zapevati.

Marko Janketić
foto: Ana Paunković

Obučen u bundu sa frizurom koju nikada nije imao Marko Janketić, priznaje, sam sebe podseća na makroa, a kaže da je njegov lik veoma zanimljiv i izuzetno snažnog karaktera, te će će inače veoma mračnoj i gorkoj seriji doneti izvesnu dozu komičnosti.

Druga sezona serije će imati 12 epizoda, a glavnim ulogama će se ponovo naći Jelena Mur, Zlatan Vidović i Miloš Timotijević.

(Kurir.rs / Blic TV magazin)

Bonus video:

02:21

GLUMAC IZ FILMA O JELENI MARJANOVIĆ OTKRIVA: Morao da se ugoji, a ovako je pripremao ulogu detektiva (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track