MILAN MARIĆ NIJE BIO PRVI IZBOR U SERIJI PAD! Laušević se nadao da će ga glumiti OVAJ KOLEGA: Evo kome je Žarko verovao!
Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE

MILAN MARIĆ NIJE BIO PRVI IZBOR U SERIJI PAD! Laušević se nadao da će ga glumiti OVAJ KOLEGA: Evo kome je Žarko verovao!

Kultura -

Serija "Pad" o životu glumca Žarka Lauševića počela je da se emituje, a svi su oduševljeni kako je glumac Milan Marić izneo ovu ulogu.

Ipak, kako prenosi "Informer" Marić nije bio prvi Lauševićev izbor. Sam glumac nadao se da će na velikom platnu i malim ekranima da ga oživi jedan drufi kolega. Kada se vratio iz Amerije, Laušević je rekao da očekuje da će ga igrati Nebojša Glogovac.

Žarko Laušević
foto: ATA images

- Mene sigurno ne bih birao kada bih bio producent i reditelj. Ima tu jako puno mladih glumaca i ne samo za tu ulogu, nego mislim da mogu da budu vodeći glumci u ovoj zemlji. Na primer Nebojša Glogovac koji možda više nije mlad glumac, ali je vodeći - rekao je pre 7 godina Žarko Laušević.

Niko nije ni slutio da će legendarni Glogi preminuti 9. februara 2018. godine, samo dve godine nakon ovog Žarkovog intervjua.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

02:25

Žarko Laušević iskreno o glumi, otkrio detalje NOVE ULOGE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track