IZ IGRE PRESTOLA PRAVO U SERIJU PAD: Zgodniji glumac od MILANA MARIĆA deo priče po delu LAUŠEVIĆA, a ima čvrste veze sa SRBIJOM
Foto: HBO

zanimljivost

IZ IGRE PRESTOLA PRAVO U SERIJU PAD: Zgodniji glumac od MILANA MARIĆA deo priče po delu LAUŠEVIĆA, a ima čvrste veze sa SRBIJOM

Kultura -

Splitskog glumaca Slavka Sobina trenutno gledamo novoj seriji "Pad", koja se emituje vikendom na Superstar kanalu.

Milan Marić, serija Pad, pad
foto: Firefly Promo

Dugo očekivani projekat Fajerflaj produkcije i Telekoma Srbije inspirisan je samo knjigom "Godina prođe, dan nikad" Žarka Lauševića, a Sobin igra jednog od drugova iz ćelije glavnog junaka Ivana Maslaća.

Slavko Sobin
foto: Firefly Production

"Obožavam taj scenario i sve što ta serija nosi u sebi. Reditelj Bojan Vuletić dozvoli glumcu da se igra. Jedva čekam da je pogledam kao publika", otkrio je glumac za portal 24sedam.

Slavku nije prvi put da snima u zatvoru, već je to radio u rimejku filma "Leptir" (Papillon):

"Dobio sam ulogu jednog od zatvorenika. Reditelj je odabrao da u filmu bude i našeg jezika. Uglavnom su to psovke", otkrio je svojevremeno za Kurir.

Slavko Sobin
foto: Promo

Slavka za našu ne veže samo posao.

"Volim da dođem u Srbiju, posebno kad mogu da spojim ugodno s korisnim. Imam ovde dosta prijatelja i bliske rođake, a i majka mi je Vojvođanka. Često svoj rođendan 13. novembra slavim u vikendici u Novom Sadu", otkrio je ranije Sobin za Kurir.

Slavko Sobin
foto: Beta Dragan Gojić

U bogatoj biografiji ima nekoliko američkih filmova, ali i zapaženu epizodu u "Senkama nad Balkanom". Našoj publici možda kao najveći uspeh zvuči epizoda u "Igri prestola".

Slavko Sobin
foto: Promo

"Imam jednu scenu i odmah me ubiju. Ako trepnete, doslovno me i ne vidite u seriji", otkrio je glumac.

Kurir.rs

Bonus video:

02:03

FILMSKI SUSRETI! BJELOGRLIĆ BEZ NAGRADE ŽIRIJA U NIŠU: Gran pri Nenadu Jezdiću, a najbolji glumci Milan Marić i Tamara Dragičević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track