Najnovije vesti

UMRO OTAC RADOŠA BAJIĆA! GLUMAC VAN SEBE OD TUGE: Moj stvoritelj, seljak, čovek blagosti, dobrote i ljubavi!
Foto: Instagram/rados.bajic.officialpage

bIO JE VEZAN ZA OCA

UMRO OTAC RADOŠA BAJIĆA! GLUMAC VAN SEBE OD TUGE: Moj stvoritelj, seljak, čovek blagosti, dobrote i ljubavi!

Kultura
14:04h

Glumac Radoš Bajić je na društvenoj mreži instagram podelio tragične vesti. Njegov otac, za kog je bio vezan, preminuo je kasno sinoć u 93. godini života.

Radoš se od njega oprostio emotivnim rečima.

- U noći 7.februara u 22,24h, u 93. godini života upokojio se i otišao u rajsko naselje moj stvoritelj, seljak, čovek blagosti, dobrote i ljubavi - Miloš Mirko Bajić…U ime snahe Milene, unuka Nedeljka, unuke Jelene, zeta Predraga, snahe Ivone, praunuka Sofije, Lenke, Aleksandra, Filipa - i moje, neka mu je večna slava i neizmerno hvala.. Radoš Miloša - napisao je Bajić.

Radošev otac Miloš se, pre nekoliko godina oprobao i u jednoj glumačkoj ulozi u jednoj od serija.

Radoš je bio jako vezan za svog oca, a nije se libio da svoju ljubav prema njemu pokaže i javno, te se na njegovom Instagram profilu može videti bezbroj njihovih zajedničkih slika. Jedna od njih je i slika sa poslednjeg, 92. rođendana, pre četiri nedelje, oca popularnog glumca, u čijem opisu je Radoš napisao samo:

- Naš narod kaže, ko prvi put udahne život u vreme Hristovog rođenja - srećan je čovek. Moj otac Miloš Bajić iz sela Medveđe kod Trstenika rodio se baš tada pre 92 godine. Proslavili smo lepo i skromno. Na mnogaja ljeta, pradeda, deda, svekre, ujače, oče - roditelju moj.

(Kurir.rs)

Bonus video:

Radoš Bajić
02:27

Radoš Bajić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja