MOJ LIK POSTAJE GLASAN I LJUT KAD OSETI NEPRAVDU: Sloboda Mićalović o animiranom filmu Elemental i novoj neobičnoj ulozi
Foto: Damir Dervišagić

borac za pravdu

MOJ LIK POSTAJE GLASAN I LJUT KAD OSETI NEPRAVDU: Sloboda Mićalović o animiranom filmu Elemental i novoj neobičnoj ulozi

Kultura -

Potpuno nova "Diznijeva" i "Piksarova" priča "Elemental", koja govori o suživotu četiri osnovna elementa, naći će se u domaćim bioskopima od 15. juna, i to ubrzo nakon što je na završnoj večeri filmskog festivala u Kanu održana svetska premijera.

Vukašin Jovanović
foto: ATA images

U domaćoj, sinhronizovanoj verziji glasove su pozajmili naši glumci, a u glavnim ulogama su Vukašin Jovanović, Dragan Vujić Vujke, Anđela Alavirević i Aleksandra Nikolić. Osim njih, ostale likove filma oživeli su Sloboda Mićalović, Željko Vasić, Vesna Stanković, Leontina Vukomanović i drugi.

Leontina Vukomanović
foto: ATA Images

Grad Elemental nastanjuju i drugi stanovnici, među kojima je i Gejl, oblačić, koja je uvek na dužnosti u svojoj inspekcijskoj jedinici, a o svom liku iz "Elementala" naša poznata glumica Sloboda Mićalović ukratko ističe:

- Kad oseti nepravdu, postaje glasna i ljuta. Kad je smirena, ona je direktna, ali zato prijateljski nastrojena.

predstava Vatre, Sloboda Mićalović
foto: Nebojša Babić

Animirani film o različitostima i njihovoj privlačnosti režirao je američki reditelj Piter Son, poznat i po animaciji "Dobri dinosaurus" iz 2015. godine. Njegov najnoviji film "Elemental" oduševio je publiku u Kanu.

Kurir.rs

Bonus video:

00:27

Sloboda došla sa ćerkama na premijeru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track