HARISON FORD JOŠ NIJE ZA PENZIJU: Šta donosi novi nastavak Indijane Džounsa i da li je poslednji film u serijalu
Foto: Promo

konačno i u domaćim bioskopima

HARISON FORD JOŠ NIJE ZA PENZIJU: Šta donosi novi nastavak Indijane Džounsa i da li je poslednji film u serijalu

Kultura -

Novi nastavka franšize o Indijani Džounsu zavrteo je svet, a premijerno je prikazan u Srbiji. Film "Indijana Džouns i artefakt sudbine" na repertoaru je domaćih bioskopa, a Harison Ford ponovo se vratio čuvenoj ulozi po kojoj ga mnogi pamte - arheologu avanturisti, poznavaocu mnogih kultura.

Harison Ford, Indijana Džons
foto: Promo

Više od četrdeset godina je prošlo od nastanka prvog dela franšize i čuvenog junaka sa fedora šeširom i kožnom jaknom. U najnovijem petom nastavku, a kako autori najavljuju, i poslednjem, Indijana Džouns nastavlja svoje putovanje. Iako je mislio da je avanturama došao kraj i da je vreme da se kao profesor njujorškog univerziteta povuče u penziju, okolnosti ga demantuju. Stvari se menjaju nakon iznenadne posete ćerke njegovog davno zaboravljenog prijatelja, koja traži redak artefakt koji je njen otac poverio Indijani pre mnogo godina. Reč je o zloglasnom Arhimedovom brojčaniku, uređaju koji ima moć da pomera ljude kroz vreme.

Indijana Džons i artefakt sudbine, Indijana Džons
foto: Promo

U filmu igraju i Antonio Banderas, Mads Mikelsen, Tobi Džouns, kao i glumica Fibi Voler-Bridž.

Kurir.rs

Bonus video:

02:47

VIDOVDAN NAS UČI KAKO DA OPSTANEMO U NAJTEŽIM VREMENIMA! Jerej dr Vladimir Radovanović: Na ovaj dan se nije desio poraz VEĆ POBEDA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track