SRPSKA GLUMICA OSVAJA SVETSKU SCENU: Nevena Šarčević očarala Italijane, vodila program u Sanremu, a sad ima novi plan!
Foto: Privatna Arhiva

SRPSKA GLUMICA OSVAJA SVETSKU SCENU: Nevena Šarčević očarala Italijane, vodila program u Sanremu, a sad ima novi plan!

Kultura -

Srpska glumica i voditeljka Nevena Šarčević osvaja svetsku scenu. Iako je diplomirana dramska umernica - glumica i diplomirani filolog i završila je i master i kurs za novinara i postala jedno od lepših TV lica "sedme sile" a čekamo i "sedme umetnosti", ako joj ovdašnji reditelji i klanovi dozvole.

- Živim i radim u Srbiji ali prihvatam i sve projekte od Italijana - izjavila je glumica Nevena Šarčević.

"Drago mi je da postajem glumica širom sveta i da moj profesionalizam prepoznaju i druge zemlje za sada Francuska, Italija, Hrvatska, naravno Srbija", navela je glumica i prevodilac Nevena Šarčević.

Nevena Šarčević
foto: Printscreen/Instagram

Nevena je nastupala u Sanremu na najvećen festivalu "Côte d'Azur" po drugi put što pokazuje da je tamošnja publika zavolela a i da je sa čelnicima ostvarila dobar odnos i postala miljenica Ligurije a i šire. Posle Italijana ima plan za Evropu.

"Drago mi je da postajem glumica širom sveta i da moj profesionalizam prepoznaju i druge zemlje, za sada Francuska, Italija, Hrvatska, naravno Srbija (smeh). Bilo je divno iskustvo voditi najpoznatiji festival "Cote d'Azur" i pred njihovom publikom, nekom drugom, pokazati svoje talente, gde mi je koncentracija bila na zavidnom nivou od 13 do 20 časova na sceni."

Nevena Šarčević
foto: Printscreen/Instagram

"Svojim znanjem i lepotom napravila sam mostove" - poručuje Nevena.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track