"TVOJ PRERANI ODLAZAK JE KOSMIČKA NEPRAVDA UČINJENA ČOVEČANSTVU" Poznate kolege se opraštaju od Žarka Lauševića: "Ništa nije fer"
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Petar Aleksić, Beta Milan Obradović

foto

"TVOJ PRERANI ODLAZAK JE KOSMIČKA NEPRAVDA UČINJENA ČOVEČANSTVU" Poznate kolege se opraštaju od Žarka Lauševića: "Ništa nije fer"

Kultura -

Jedan od najvećih glumaca sa ovih prostora, Žarko Laušević, izgubio je životnu bitku danas 15.11.2023. godine u 63. godini, posle kraće borbe sa teškom bolešću.

Vest da je igubio bitku za život, potresla je čitav region, a sada se od njega opraštaju i mnoge kolege i javne ličnosti. Među njima je i mlada glumica Nina Janković.

- Dragi moj Žarko, bilo mi je veliko zadovoljstvo i čast biti u tvom društvu, deliti kadar sa tobom pa makar i na tri sekunde… - napisala je Nina na svom Instagram profilu.

Mima Karadžić, koji je bio venčani kum Žarka Lauševića, takođe se oprostio emotvnim rečima:

- Putuj s anđelima moj dobri kume i pozdravi nam sve drage i voljene, ima ih tamo dosta.

Ni Nikola Kojo nije ostao bez reči.

- Tvoja nesreća je napravila mesto drugim mladim glumcima. Tvoj tragični primer je mnogima spasao glavu tih gadnih godina. Tvoj povratak je bio master class umetnosti svake vrste. I ništa tu nije fer...jer je Tvoj prerani odlazak, kosmička nepravda učinjena čovečanstvu. Zbogom dragi Žare - napisao je Kojo.

Nebojšu Dugalića posebno je pogodio odlazak glumca:

- Žare moj dragi, grli te tvoj Dugi i svom snagom ti prizivam put u pokoj zagrljaja Gospodnjeg. Neka ti se krst tvoj zemaljski u radost nebesku obrati. Nedostajaćeš mnogo. Hvala ti zauvek za svaki zajednički trenutak!

I glumicu Slobodu Mićalović je ova vest strašno pogodila, te je postavila pitanje, koje se mnogima vrti po glavi.

- Kuda svi tako zurite? - napisala je i pokazala da smtra da nas je glumac prerano napustio.

- Zbogom prijatelju.... Zbogom najveći... - napisao je Dragan Bjelogrlić.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

Žarko Laušević posle premijere filma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track