JEDINA IZJAVA PRVE SUPRUGE ŽARKA LAUŠEVIĆA Niko ne zna ko je ona, a oglasila se dva dana nakon KOBNE NOĆI: "Čekamo advokata..."
Foto: Printscreen/YouTube

samo jednom je govorila za medije

JEDINA IZJAVA PRVE SUPRUGE ŽARKA LAUŠEVIĆA Niko ne zna ko je ona, a oglasila se dva dana nakon KOBNE NOĆI: "Čekamo advokata..."

Kultura -

Poznati glumac Žarko Laušević ispraćen je na večni počinak na Novom groblju u ponedeljak. O njegovom životu mnogo se znalo, kako zbog neverovatnih filmskih uspeha, tako i zbog memoara koje je pisao o svom životu, strašnoj noći koja mu je obeležila život i zatvoru.

Jedna od misterija vezanih za ovog glumca, koja je i danas nepoznanica, jeste njegova biša žena Maja. O njoj se danas ne zna ništa, ni ko je ona, ni kako izgleda, a ni kako su se upoznali.

Žarko Laušević
foto: Damir Dervišagić

Ona se povukla iz javnosti i sklonila od medija, te se potpuno posvetila porodičnom životu i odgajanju dece koje je dobila iz braka sa Žarkom. Zajedno su dobili sina Dušana i ćerku Asju.

Za medije je govorila samo jednom, i to slučajno, a sve se desilo svega dva dana nakon kobne noći kada je Laušević u noći između 30. i 31. jula u kafiću "Epl", posle razmirica, iz pištolja usmrtio dva mladića, Dragora Pejovića (20) i Radovana Vučinića (21) i ranio Andriju Kažića.

Žarko Laušević
foto: Dragana Udovičić

Novinari "Novosti" tada su pokušali da stupe u kontakt sa Žarkovim ocem Dušanom i majkom Roksandom, ali se na fiksni telefon tada javila supruga Maja. Objasnila je da Žarkov otac ne može da razgovara jer je u šoku zbog događaja sa njegovim sinovima, a zatim je odbila da ona nešto kaže o njihovom provedenom danu uoči kobne noći u Podgorici.

- Nemojte molim vas. Ništa ne možemo da govorimo. Čekamo da dođe advokat - rekla je ona dodajući da su došli iz Budve gde je Žarko imao uspešan nastup u premijernom izvođenju "Lažnog cara Šćepana Malog".

Maja i Laušević bili su u braku od 1982. do 1998. godine, kada su se i zvanično razveli, a nakon toga sreću u ljubavi pozanti glumac je našao pored svoje druge supruge Anite, koju je upoznao na snimanju filma "Boj na Kosovu".

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:53

OVAKO JE ŽARKO LAUŠEVIĆ ISPRAĆEN OD STRANE KOLEGA NA VEČNI POČINAK! Glumci nosili bele i crvene ruže zbog njegove uloge Petra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track