TRI FILMSKA HITA ZA 250 DINARA: Omiljeni naslovi ponovo na repertoaru, tu je komedija, ali i ostvarenje koje je PUNILO SALE LETOS
Foto: promo

ne propustite

TRI FILMSKA HITA ZA 250 DINARA: Omiljeni naslovi ponovo na repertoaru, tu je komedija, ali i ostvarenje koje je PUNILO SALE LETOS

Kultura -

Poslednju nedelju decembra obeležiće i specijalne projekcije savremenih domaćih klasika "Mali Budo", "Jesen samuraja" i "3211" Danila Bećkovića, koji će biti prikazani u MTS dvorani.

U pitanju se ostvarenja koja su veoma živa, dan-danas su veoma značajna i ostvaruju uticaj na naše društvo.

Rasta
foto: Kurir

Gledaoci će već danas moći da pogledaju najgledaniji dokumentarno-igrani film o srpskom reperu Stefanu Đuriću Rasti, u dva termina - od 17 i 19 časova u Sali srpskog filma, koja je pokrenuta po ideji Filmskog centra Srbije.

Mali Budo
foto: Printscreen

U istim terminima u sredu će biti prikazana inteligentna crnohumorna komedija "Mali Budo" iz 2014. godine, koja je već tada stekla status kultnog ostvarenja.

Film, Premijera, Petar Strugar, Jesen Samuraja
foto: Nataša Ilić

A "Jesen samuraja", prvi borilački film u istoriji srpske kinematografije, biće prikazan u četvrtak. Karte se mogu kupiti na blagajnama, a njihova cena iznosiće simboličnih 250 dinara.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track