BEOGRADSKI SINDIKAT OBJAVIO JE NOVI SPOT ZA PESMU "OVAJ GRAD": "Ni jedan grad nema tu magiju da vas inspiriše kao Beograd"
Foto: Live Production

VIDEO

BEOGRADSKI SINDIKAT OBJAVIO JE NOVI SPOT ZA PESMU "OVAJ GRAD": "Ni jedan grad nema tu magiju da vas inspiriše kao Beograd"

Kultura -

Beogradski sindikat objavio je novi spot za pesmu "Ovaj grad", jednu od 23 numere sa njihovog još uvek aktuelnog albuma "Sindikalno proleće". Pesma je posvećena Beogradu, a filmični kadrovi spota slikovito dočaravaju i oživljavaju duh našeg glavnog grada, koji često deluje da je isčezao pod teretom otužne svakodnevnice.

- Ova pesma se na našim koncertima već izdvojila kao veliki hit i pre objavljivanja spota. Hteli smo da vas provozamo ulicama i rekama Beograda i tako sve vratimo u neka bezbrižna vremena detinjstva i odrastanja. Ni jedan grad nema tu magiju da vas inspiriše kao Beograd i on je jako zaslužan za naše stvaralaštvo. Zato smo mu večno zahvalni - izjavio je jedan od članova benda Feđa Dimović, koji je ujedno i akter ovog muzičkog dela.

Sindikalci ove godine slave 25 godina postojanja, te će svojoj publici prirediti pregršt koncerata, a prvi na listi je u Banja Luci, 23. marta u SC Borik.

Karte možete nabaviti online i na svim prodajnim mestima Gigstixa u Banja Luci i Republici Srpskoj po ceni od 20KM.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

00:16

Beogradski sindikat u Nišu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track