MILENA RADULOVIĆ STALA UZ SVOJU KOLEGINICU: Javno podržala Anđelu Jovanović nakon što je Lečić podneo TUŽBU protiv nje (FOTO)
Foto: Beta Branislav Božić

EVO ŠTA JE PORUČILA

MILENA RADULOVIĆ STALA UZ SVOJU KOLEGINICU: Javno podržala Anđelu Jovanović nakon što je Lečić podneo TUŽBU protiv nje (FOTO)

Kultura -

Glumac Branislav Lečić tužio je glumicu Anđelu Jovanović jer je odbila da sa njim glumi u istoj sceni serije „Radio Mileva“

Lečić traži da mu Anđela Jovanović isplati novčani iznos od 300.000 dinara za „povredu časti i ugleda“, a prvo, pripremno ročište zakazano je za sredu, 6. mart.

Anđela Jovanović je jedna od glavnih glumica u seriji „Radio Mileva“, dok je Lečić trebalo da se pojavi kao epizodna uloga u četvrtoj sezoni.

najbolje serije sarajeva, Anđela Jovanović
foto: Nemanja Nikolić

Tom prilikom oglasila se i glumica Milena Radulović koja je pružila javno podršku Anđeli Jovanović povodom nastale situacije, a koja je prilikom novonastale situacije dala i izjavu za Kurir:

Milena Radulović
foto: Nenad Kostić

Podrška, Anđela!

"Zato što, nevezano samo za slučaj koji je odjeknuo, ne postoji mlada glumica koja je radila sa Lečićem i nije imala situaciju koja bi se danas jasno i zakonski nazvala seksualnim uznemiravanjem. I to je celoj branši dobro poznato.Svaka ti čast, što si stala iza sebe, mlađe sebe, ali i drugima dala primer. U svetu gde ga iznova i iznova rehabilituju, pa i u tom projektu, kao da ne znaju svi kako se ponašao prema mladi-mladim glumicama, Anđela je rekla NE" rekla je Milena za Kurir, te dodala: "Anđela je jedna pretalentovana mlada žena, sa uspešnom karijerom, i ispravnim stavovima. Sa principima, pre svega, što ovo i dokazuje".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track