LUKA RACO DOVEO DEVOJKU NA LUDO SLAVLJE: Igra sudbine stigla do 1.000 epizode, a tu su i neverovatne brojke o seriji
Foto: ATA images

uspeh

LUKA RACO DOVEO DEVOJKU NA LUDO SLAVLJE: Igra sudbine stigla do 1.000 epizode, a tu su i neverovatne brojke o seriji

Kultura -

Pre četiri godine 20. januara 2020. godine Prva televizija je emitovala prvu epizodu "Igre sudbine", a sinoć je proslavljena hiljadita epizoda. Na zabavi su se okupili glumci i ekipa iza kamere.

serija Igra sudbine, Dado Topić
foto: ATA images

"Igra sudbine", od prve do ove jubilarne 1000. epizode, obiluje živopisnim likovima, uz najčistije emocije, prijateljstva, odanosti, porodične, prijateljske i konkurentske odnose, kojih itekako ima. Uz porodicu Kanački i Ožegović stare znance, upoznali smo i porodice Bošnjak i Horvat, koji doprinose razigranosti i kvalitetu ove voljene serije.

igra sudbine
foto: TV Prva/Aleksandar Krstović

„Igru sudbine“ je za protekle četiri godine i dva meseca pratio skoro svaki treći gledalac u Srbiji, više od milion njih je u proseku svake večeri bio uz "sudbinu", dok je ostvareni rekord, na koji smo posebno ponosni, više od milion i 600 hiljada gledalaca po epizodi. Ova očaravajuća serija koja se na Prvoj emituje već četiri godine i dva meseca drži rekord kao jedina domaća, ali i serija u čitavom regionu, sa najvećim brojem proizvedenih epizoda.

serija Igra sudbine
foto: Aleksandar Krstović

Da bi se došlo do ovog jubileja, ove hiljadite epizode, mnogo toga je moralo da bude urađeno. Predstavićemo "Igru sudbine" kroz brojeve, koji će vas, kao i činjenica da se upravo emituje hiljadita epizode, ostaviti bez daha. Scenario je do sada otkucan na skoro 50 hiljada strana A4 formata. Snimljeno je 2.250 sati materijala. Utrošeno 60.000 radnih sati na setu. Kroz ovu telenovelu prošlo je 250 glumaca. Objavljeno više od 10.000 tekstova na portalima i u štampanim medijima.

serija Igra sudbine, Dado Topić
foto: ATA images

Serija je deo programa Prve televizije 50 meseci, a najavljeno je još hiljadu epizoda. Na zabavi kao gost nastupio je Dado Topić.

Luka Raco, Nina Mrđa
foto: ATA images

Luka Raco pokazao je novu devojku Ninu Mrđu. Luka je pre dve godine raskinuo sa koleginicom Vanjom Marković i od tada je svoj privatni život držao daleko od očiju javnosti. Nina Mrđa se do sada pojavljivala u serijama "Sinđelići", "Ravna gora" i "Urgentni centar", Nina je veliku popularnost stekla upravo zahvaljujući ulozi Lenke u "Igri sudbine", a a malo ko zna da je mlada glumica uspešna u taekvondu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track