DOSTA JOJ IZRABLJIVANJA: Pogledajte kako je Marina dala otkaz!

Želela život nazad

DOSTA JOJ IZRABLJIVANJA: Pogledajte kako je Marina dala otkaz!

Ludi svet -
Marina Šifrin je dve godine radeći žrtvovala vezu, vreme i energiju zbog posla, a onda je u 4.30 ujutro video porukom dala otkaz

Ukoliko nameravate da date otkaz, razmislite o tome da protiv vašeg šefa iskoristite ideju kojom se vodila animatorka Marina Šifrin.

Marina Šifrin, dvadesetpetogodišnja animatorka zaposlena na Tajvanu provela je i protekli vikend radno, završavajući brojne zadatke. Ona radi u kompaniji "Next Media Animation" kao animatorka skoro dve godine, pripremajući video-snimke za različite kampanje kompanijinih klijenata.

U nedelju veče, 28. septembra, Marina je na Jutjub postavila jedan video snimak koji je u potpunosti sama snimila u 4.30 ujutru, dok je još uvek bila zaglavljena u kancelariji zbog velikog posla.

"Radim u kompaniji koja pravi odlične video-snimke. Skoro dve godine ja sam žrtvovala moju vezu, vreme i energiju zbog ovog posla. A sve o čemu moj šef brine je kvantitet i broj pregleda koji beleži ti snimci. Pa sam shvatila nešto - sad ću ja da snimim jedan video", poručuje Marina u svom videu dok sve vreme igra u pustim prostorijama kompanije.

Njena je želja bila da šefu poruči da je važniji sadržaj video zapisa nego broj pregleda. I da - da mu kaže da daje otkaz!

Šifrin je objasnila da je tajvansko radno okruženje veoma drugačije od onog u SAD gde je rođena. Zaposleni nemaju pravo na pauzu za ručak i njen šef je svakodnevno mena obim i raspored njenih obaveza.

Kada nije naišla na razumevanje svojih nadređenih, odlučila je da snimi ovaj video i nakon toga se vrati u SAD.

http://www.youtube.com/watch?v=Ew_tdY0V4Zo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track