PREPOZNALI SE U ROMANU: Književni junaci premlatili spisateljicu!

ČITAOCI KURIRA JAVLJAJU

PREPOZNALI SE U ROMANU: Književni junaci premlatili spisateljicu!

Ludi svet -
Kada su na internetu videli odlomke štiva pod nazivom "To je moje selo" banuli su usta punih psovki u dvorište književnice koja je na kraju dobila i batine i to od komšinice

KALUŽSKOJE - Čudo neviđeno!

Okolina Kalinjingrada, tačnije selo Kalužskoje, izašlo je na loš glas u ruskim medijima pošto su se u tom mestašcu rasplamsale burne strasti .

Štaviše, reč je o neprijateljstvu koje je buknulo između spisateljice Svetlane Vikarij i njenih suseljana "zahvaljujući" njenom romanu "To je moje selo". Naime, većina seljana prepoznala se u štivu i to još pre nego što je i zvanično štampano.

Na jednom ruskom sajtu na kojem se objavljuju delovi novih proznih ostvarenja, Svetlanine komšije pročitale su njeno pisanije i prepoznale se od A do Š, objavili su ruski mediji.

Opisani su kao pijanci, lenčuge, svađalice, ali i laki na pesnicama, baš kakvi su i u zbilji, a to joj nisu oprostili tako da je književnica dobila batine.

Čim su se, pročitavši na internetu najnovije odlomke, prepoznali banuli su kod književnice u dvorište psujući i preteći joj. Ali završni udarac zadala joj je glavna junakinja koja ju je posle rafala vulgarnosti tukla pesnicama po glavi. Ovaj nikada zabeleženi slučaj prve bune književnih likova protiv svog tvorca, epilog ima u potresu mozga spisateljice koja i pored batina ne misli da ode iz rodnog sela.

(B. R.)

http://www.youtube.com/watch?v=WyGhiweD6EA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track