BAKSUZNI LOPOV: Komšije ga zatvorile u vozilo koje je hteo da ukrade!
Foto: Print Screen Youtube

Policija ga spasila od linča

BAKSUZNI LOPOV: Komšije ga zatvorile u vozilo koje je hteo da ukrade!

Ludi svet -
Metju se odlučio da ukrade auto koji je bio parkiran i ljubazno zamolio komšiju da pomeri svoje vozilo jer ne može da se isparkira, ali kada je ovaj shvatio da je reč o lopovu, zatvorio je vrata i zadržao ih da lopov ne pobegne do dolaska policije

LONDON - Metju Draper (27) pokušao je da ukrade auto, međutim dogodila mu se nesvakidašnja stvar. Komšije koje su shvatile da je u pitanju lopov zaključale su ga u vozilo i nisu mu dozvolile da ode dok ne dođe policija.

Metju, po svemu sudeći ne baš bistar lopov, odlučio je da ukrade auto koji pripada Tanji Majls. Ušao je u automobil koji je bio na parkingu, a onda još i ljubazno zamolio komšiju da pomeri svoj auto jer ne može da se isparkira.

Komšija je shvatio da je reč o neznancu, a majka vlasnice automobila rekla je da je u pitanju lopov, te je komšija zatvorio vrata i čvrsto ih držao kako Draper ne bi mogao da pobegne.

Njemu su se pridružile i ostale komšije, a očajni Draper, zatvoren u automobilu čak im je pretio i šrafcigerom i pokušavao da razbije prozor kako bi pobegao, ali uzalud.

Po dolasku, policija je uhapsila Metjua, koji je kasnije osuđen na 32 meseca zatvora.

http://www.youtube.com/watch?v=7u0oLc6dcNQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track