OVO JE NAJSKANDALOZNIJI NASTUP NA EVROVIZIJI: Finac BEZ GAĆA izašao na scenu, svet šokiran RAZVRATNIM scenama! "Dno dna" (VIDEO)
Foto: Printscreen/RTS

ZGROŽENI

OVO JE NAJSKANDALOZNIJI NASTUP NA EVROVIZIJI: Finac BEZ GAĆA izašao na scenu, svet šokiran RAZVRATNIM scenama! "Dno dna" (VIDEO)

Pop kultura -

Prvo veče muzičkog takmičenja "Evrovizija 2024" održano je juče, a mnogi takmičari šokirali su svet svojim nastupima.

Jedan od njih je i predstavnik Finske, Windows95man koji se predstavio pesmom "Bez pravila", te je sve zaprepastio kada je na scenu izašao bez donjeg veša.

Naime, on je na scenu izašao iz velikog jajeta, dok je na sebi imao majicu, dok nije nosio pantalone niti donji veš, te je celom svetu pokazao golu zadnjicu.

Njegov nastup na "Evroviziji" zasigurno je privukao mnogo pažnje, a naša komentatorka i novinarka Duška Vučinić imala je duhovitu opasku.

- Izgleda da je Let 3 ozbiljno postavio standarde, prošle godine, ali oni su bar imali donji veš - rekla je Duška Vučinić u uživo prenosu i nasmejala mnoge.

Evrovizija, Evrovizija 2024, Evrovizija 24, Finska
foto: Printscreen/RTS

Njegove fotografije sa skandaloznog nastupa odmah su osvanule i društvenim mrežama, gde su ljudi komentarisali ove scene.

"Čovek bez gaća na Evroviziji… E, to još do sad nismo videli", "Ovo nema smisla", "Dno dna", "Ništa nas više ne čudi", nizali su se komentari.

Inače, naša predstavnica Teya Dora plasirala se juče u finalu pesmom "Ramonda".

( Kurir.rs / Blic / T.B. )

Bonus video:

11:14

Poslednji intervju Teya Dore pred polazak za Malme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track