OBISTINILO SE SVE : Isplivalo sudbinsko proročanstvo koje je Kejt Midlton dobila kao devojčica, a ovi detalji su POSEBNO JEZIVI
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

PROREKLA JOJ SUDBINU

OBISTINILO SE SVE : Isplivalo sudbinsko proročanstvo koje je Kejt Midlton dobila kao devojčica, a ovi detalji su POSEBNO JEZIVI

Pop kultura -

Vesti o teškoj bolesti Kejt Midlton uspele su da zasene čak i brigu za zdravlje kralja Čarlsa koji, isto kao i njegova snaja, boluje od raka.

Kako se Kejt, nakon što je objavila da je bolesna, ne pojavljuje u javnosti, ne čudi što su se pojavila brojna nagađanja o njenom zdravstvenom stanju, ali i budućnosti monarhije.

Kejt Midlton
foto: Printscreen/Instagram

Neki su se okrenuli i proučavanju astrologije i proročanstava o budućnosti kraljevske porodice pa smo tako u medijima imali prilike da pročitamo o tome šta astrolozi predviđaju za Kejt Midlton koja će, tvrde, imati velikih problema, no čitali smo i o princu Vilijamu kojeg navodno čeka razvod ili tragična nesreća, o Kamili kojoj karma dolazi na naplatu, a jedno od najuznemirujućih proročanstava bilo je ono o tačnom datumu smrti kralja Čarlsa.

kralj Čarls
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Međutim, nisu sva proročanstva toliko crna pa je u medije isplivalo i simpatično proročanstvo koje je Kejt Midlton dobila još u detinjstvu, a koje se i obistinilo.

Naime, kad je imala samo 13 godina i nije ni sanjala da će jednog dana postati engleska kraljica, Kejt Midlton učestvovala je u školskoj predstavi gde joj je 'proročica' rekla da će se udati za zgodnog i bogatog muškarca koji će se zaljubiti u nju.

"Uskoro ćeš upoznati zgodnog muškarca, bogatog gospodina", govorila joj je 'proročica' u predstavi.

"To je sve čemu sam se ikad nadala. Hoće li se zaljubiti u mene?", pitala je Kejt, a kad joj je to 'proročica' potvrdila, pitala je hoće li se udati za njega, na šta je odgovor takođe bio potvrdan.

"Hoće li me odvesti odavde?", pitala je Kejt, na šta je odgovor bio: "Da, u London".

Kasnije se u predstavi pojavio i njen izabranik koji se, igrom sudbine, zvao Vilijam, upravo kao i njen suprug za kojeg se udala 16 godina kasnije.

( Kurir.rs / Story.hr / T.B. )

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja