OVO NIJE ISTINA: Žene sa Balkana daju najlakše u Evropi!

Svetski zavodnik napravio mapa

OVO NIJE ISTINA: Žene sa Balkana daju najlakše u Evropi!

Ludi svet -
Na temelju iskustva Darijusa Valizadeha i njegovih fanova, autor Nikolas Džek stvorio je kartu sveta koja je u kratkom vremenskom periodu postala hit na internetu

Kontroverzni i samoprozvani "svetski zavodnik" ili "seks turista" Darijus Valizadeh, poznat i pod imenom Ruš V, postao je relativno popularan zahvaljujući blogu na kom možete pronaći detaljne opise njegovih seksualnih podviga širom sveta.

Darijus je objavio i nekoliko seksualnih vodiča koji su se očekivano našli na udaru feminističkih udruženja i onih koji smatraju da njegove teorije ne drže vodu. Ipak, postoji veliki broj onih koji se okupljaju na njegovom forumu i iznose svoja iskustva.

Na temelju iskustva Darijusa Valizadeha i njegovih fanova, autor Nikolas Džek stvorio je kartu sveta koja je u kratkom vremenskom periodu postala hit na internetu.

Naime, karta pokazuje koliko su žene "lake" u pojedinim zemljama. Primeri, Iran, Irak, Saudijska Arabija i Jemen pokazali su se kao najteža mesta za potencijalne "baritelje". Španija, Italija, Alžir i Libija nešto su otvorenije, a Francuska, Nemačka, Velika Britanija, Austrija i Švedska spadaju u "normalnu" kategoriju.

U lakoj kategoriji našao se veliki broj zemalja, između ostalog i Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina i Slovenija, a u vrlo lakoj kategoriji su Peru, Bolivija, Kuba i Tajland.

Naravno, ne treba naglašavati kako ovakvim generalizacijama valja pristupiti s rezervom, a ako pogledate detaljnije oba bloga ovog "zavodnika", biće vam jasno i zašto.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track