PAPRENO: Zbog 5 minuta crtaća, račun za mobilni 1.320 evra!
Foto: Youtube

Odmor koštao manje

PAPRENO: Zbog 5 minuta crtaća, račun za mobilni 1.320 evra!

Ludi svet -
Stejsi Viters (25) iz Velike Britanije, skinula je crtani film preko svog smartfona za svog sina dok su bili na odmoru u Turskoj

Stejsi Viters (25) iz Velike Britanije, skinula je crtani film preko svog smartfona za svog sina dok su bili na odmoru u Turskoj. Možete samo da zamislite njeno iznenađenje kada joj je kasnije tog meseca stigao račun za telefon od 1.320 evra.

Paradoks je što ju je ceo odmor koštao manje od toga.

Njen trogodišnji sin Džoel razboleo se dok su bili na odmoru u Turskoj pa mu je Stejsi pustila crtać kako bi ga razveselila.

Viters, koja kaže da je za ovaj odmor štedela dve godine, odbila je da plati astronomsku sumu.

"To je odvratno. Moj sin je plakao gotovo šest dana jer ga je bolelo uho. Obožava crtać "Madagaskar" i znala sam da je to jedina stvar zbog koje bi mogao da se smiri. Brinula sam se da bi me to moglo da me košta nekoliko stotina funti, pa sam skinula samo pet minuta crtaća", ispričala je Stejsi.

Iznos računa je veći nego što ona mesečno zarađuje, dodala je.

Ova 25-godišnjakinja razgovarala je sa operaterom čije usluge koristi i obavijestila ih da je voljna da plati deo računa, ali ne i ceo iznos. S obzirom da oni na to ne pristaju, verovatno će obe strane zatražiti pravdu na sudu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track