BEOGRAĐANKA KRISTINA BILA JE MUŠKO: Sa ocem ne pričam, majka me podržava!

Ispovest transseksualca

BEOGRAĐANKA KRISTINA BILA JE MUŠKO: Sa ocem ne pričam, majka me podržava!

Ludi svet -
Po definiciji sam transeksualna osoba i nije nimalo lako živeti s tim. Sa ocem nisam u kontaktu, ali znam da se on kaje zbog toga i da mu je krivo, rekla je Kristina

Kristina Ferrari (29) iz Beograda nekada je bila muškarac, ali je u to teško poverovati na prvi pogled. Naime, Kristina je pričala o tome u kako je biti žena zarobljena u telu muškarca, kako je imali potrebu da izvrši promenu pola i kako su reagovali najbliži na njenu odluku.

"Ja sam po definiciji transseksualna osoba. Sa ocem nisam u kontaktu, ali znam da se on kaje zbog toga i da mu je krivo, ali je teško posle toliko godina stupiti u kontakt i izgladiti neke stvari. Sa majkom jesam, lakše joj je da me posmatra kao celinu i drago joj je da sam ispunila svoj san. Mnogo mi je lakše da postignem neke stvari s rodbinom danas, nego nekada jer nisu znali kako da me gledaju", rekla je Kristina u emisiji Dejana Talk Show.

"Svi mi nosimo neki svoj krst, pa tako i dečko s kojima sam jer je i to teško objasniti porodici da je njegova devojka bila to, a danas to i da je drugačija o ostalih devojaka", rekla je Kristina koja je priznala da odmah ne kaže muškarcu koji joj se sviđa šta je bila nekada, a šta je sada.

http://www.youtube.com/watch?v=e6qetdJD6uQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track