KARTA ZA ITALIJU: Stranac konobaricu častio sa 1.000 dolara!

Napojnica godine

KARTA ZA ITALIJU: Stranac konobaricu častio sa 1.000 dolara!

Ludi svet -
Čovek joj je ostavio napojnicu od 1.000 dolara, samo je napisao "ovo je tvoja karta za Italiju" i izašao, a taman sam počeo da gubim veru u čovečanstvo, napisoa je mladić

Internet je preplavljen slikama koje svedoče o dobroti potpunih stranaca, a fotografija jednog dečaka koji je postavio na internet postala je hit čim se pojavila!Naime, reč je o napojnici koju je dobila njegova mama koja je konobarica od nepoznatog čoveka. Potpuni stranac ju je častio sa 1.000 dolara samo da bi mogla da ode do Italije, odakle potiču njeni roditelji a nikada nije otišla da je.

"Moja majka je radila kao konobarica oko 5-6 godina. Pre oko petnaest minuta prišao joj je čovek koga je uslužila i rekao joj "čuvaj se". Nakon toga je samo otišao. Pre toga pričali su o Italiji. Rekla mu je da su njeni iz Firence, ćaskali su i ona mu je otkrila da nikada nije bila tamo. Priznala mu je da je sa osam godina umetničkog obrazovanja prinuđena da radi kao konobarica jer ne može da nađe drugi posao. Vrlo je. Tužno i razočaravajuće. Ona i moj otac su se rastali pre šest godina i od tada nije imala pravi posao. Zaglavljena je u malom gradu odakle ne potiče. Ovaj čovek joj je ostavio napojnicu od 1.000 dolara, samo je napisao "ovo je tvoja karta za Italiju" i izašao, a taman sam počeo da gubim veru u čovečanstvo", napisalo je dete srećne konobarice i postavilo ovu dirljivu sliku na internet odakle se proširila po celom svetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track