ISTINA ILI PREVARA: Piton pojeo čoveka?!
Foto: Dejli Mejl

Hit na internetu

ISTINA ILI PREVARA: Piton pojeo čoveka?!

Ludi svet -
Lokacija na kojoj je slika napravljena predmet je brojnih spekulacija. Pojedinci sugerišu da je nastala u Aziji, drugi se kunu da je uslikana u Africi, a treći tvrde da je napravljena u Americi, dok četvrti navode da je načinjena u Indiji i da prikazuje zmiju koja je progutala zaspalog pijanca

Neverovatna fotografija pitona za kog se veruje da je pojeo čoveka, postala je hit na internetu. Međutim, dok jedni tvrde da se radio o autentičnom snimku, drugi tvrde da je po sredi obična fotomontaža.

Lokacija na kojoj je slika napravljena predmet je brojnih spekulacija. Pojedinci sugerišu da je nastala u Aziji, drugi se kunu da je uslikana u Africi, a treći tvrde da je napravljena u Americi, dok četvrti navode da je načinjena u Indiji i da prikazuje zmiju koja je progutala zaspalog pijanca.

Ipak, ima i onih koji tvrde da je u pitanju nameštaljka i da je fotografija zapravo lažna.

U svakom slučaju, radilo se o autentičnoj fotografiji ili ne, ranijih godina su zabeleženi slučajevi da je pitom progutao čoveka. Tako je 2002. godine, piton dug šest metara pojeo jednog desetogodišnjeg dečaka u Južnoj Africi, što je bio prvi zabeleženi slučaj ovakvog tipa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track