PAS DŽEPAROŠ: Policija u Južnoj Kaliforniji privela haskija zbog krađe!
Foto: Youtube

Upravnica marketa podnela tužbu protiv kradljivca

PAS DŽEPAROŠ: Policija u Južnoj Kaliforniji privela haskija zbog krađe!

Ludi svet -
Policija je vrlo ozbiljno sastavila zapisnik i kao ime i prezime osumnjičenog upisala "veliki pas haski" a kao vrstu prijavljenog incidenta "pas - džeparoš"

Upravinica marketa u Klintonu u Južnoj Karoliniji iznenadila se kad je, pokušavajući uz pomoć sigurnosnih kamera da otkrije ko je potkrada, otkrila da se životu s one strane zakona odao kućni ljubimac jedne sugrađanke, veliki haski Kato.

Pas je, prema snimcima, strpljivo čekao ispred vrata da ih otvori neko od kupaca, potom bi se ušunjao, zgrabio vrećicu psećih nagradica poput sušenih svinjskih ušiju ili goveđih kostiju i otrčao van. Plen je odnosio u obližnju perionicu vozila i zakopavao u rupe koje je prethodno bio iskopao.

Policija je vrlo ozbiljno sastavila zapisnik i kao ime i prezime osumnjičenog upisala "veliki pas haski" a kao vrstu prijavljenog incidenta "pas - džeparoš". Nakon što ga je policija privela, Kato je pušten kući.

Vlasnica Holi Darden rekla je za Fox da njen ljubimac nije krao zbog gladi. "Naravno da ga hranim. Pa pogledajte ga, debeo je", rekla je i dodala kako je saznala da je ulazio i u druge prodavaonice.

Upravnica marketa je, prema policijskom zapisniku, odlučila ne podizati tužbu protiv Katoa, a to neće učiniti ni policija iako se čini da se radi o kleptomanu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track