SNAŠLA SE: U vagini krila lulu za pušenje marihuane

Gde god nađeš zgodno mesto

SNAŠLA SE: U vagini krila lulu za pušenje marihuane

Ludi svet -
Američki policajci u vagini Erike Meri Dane pronašli lulu za pušenje trave koju je pokušala da prokrijumčari

Erika Meri Dana (25) iz Oklahome uhapšena je zbog uznemiravanja, ali će optužnica protiv nje imati teže prekršaje, s obzorim na to da su policajaci pronašli lulu za pušenje trave koju je pokušala da prokrijumčari tako što je sakrila u vagini.

Kada je Erika privedena, policajci su je pretresli i pronašli lulu u njenoj vagini. Prema policijskom izveštaju lula se osećala na marihuanu. Erika je optužena za narušavanje javnog reda i mira i trenutno je u zatvoru jer treba da plati kauciju od 5.000 dolara. Ovo nije jedinstven slučaj u kome su žene pokušale da u svom polnom organu prokrijumčare različite stvari.

Klaudija Ibara (31) u junu ove godine uhapšena je pod sumnjom da je pokušala da iz Meksika prokrijumčari drogu u Sjedinjene Američke države, a jedan od paketa metamfetamina pronađen je u njenim initmnim delovima. Paketić droge je bio umotan u kondome i toliko veliki da je morao hiriruški da se odstrani iz njenog pelvisa.

Proša Gros (21) u martu je uhapšena zbog marihuane, a tokom policijskog pretresa utvrđeno je da je krila kokain u genitalijama.

Ešli Belami (22) u oktobru prošle godine zaustavila je policija zbog toga što je čudno hodala. Kada su je pregledali pronašli su krek sakriven u njenoj vagini.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track