TRUDNA BALERINA: Planiram da igram sve do porođaja!

Balet joj pomogao u trudnoći

TRUDNA BALERINA: Planiram da igram sve do porođaja!

Ludi svet -
Balerina kaže da se za vreme trudnoće oseća veoma inspirativno i da ima potrebu da se kreativno izražava, kao i da planira da pojača treninge

Meri Helen Bovers (34) je balerina koja trenira Viktorijine anđele, a pomagala je i slavnoj holivudskoj glumici Natali Portman da se spemi za ulogu u filmu "Crni labud".

Meri je u tridesetdevetoj nedelji trudnoće i planira da radi i vežba sve dok se ne porodi.

Balerina kaže da se za vreme trudnoće oseća veoma inspirativno i da ima potrebu da se kreativno izražava, kao i da planira da pojača treninge, jer je dobila inspiraciju i osmislila neke nove baletske vežbe.

"Osećam se kao da sam dvostruko nagrađena. Osim što sam nastavila da radim i plešem tokom trudnoće, mogu to iskustvo i da podelim sa svojim detetom", kaže balerina i dodaje da su joj vežbe ublažile neke od tegoba koje je osećala tokom trudnoće.

"Vežbama sam izbegla bolove u leđima, ali i oticanje udova. Osećam se sjajno i planiram da vežbam do kraja trudnoće", rekla je Meri, koja je dodala da sa vežbama ipak ne treba preterivati.

"Doktor koji vodi moju trudnoću me potpuno podržava u svemu. Trudnoća može biti veoma uzbudljiva i kreativna", zaključila je Meri, koja svim trudnicama poručuje da ne treba da se bore s promenama koje trudnoća nosi, već da ih prihvate.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track