RENDGEN RAZOTKRIVA TAJNE: Šta se sve našlo u ljudskim nosevima, anusima i penisima

Ljudi skloni eksperimentisanju

RENDGEN RAZOTKRIVA TAJNE: Šta se sve našlo u ljudskim nosevima, anusima i penisima

Ludi svet -
Namerno ili nslučajno u različitim šupljinama na telu našli su se raznorazni predmeti, a većina ih je otkrivena rendgenskom snimkom

Proteklih godina američka Komisija za inspekcijski nadzor opšte sigurnosti proizvoda na tržištu kreirala je otvorenu bazu podataka prikupljenih iz Hitnih službi širom zemlje. Namerno ili nslučajno u različitim šupljinama na telu našli su se raznorazni predmeti, a većina ih je otkrivena rendgenskom snimkom.

U ušima su se našle semenke, četkica za šminku, kuglica, leptir, čokoladice, kamenje i papiri. U nosu su završili čepići za uši, pastele, privesci, kovanice, baterije, sunđer, dekorativni kamenčići, gumice za brisanje i perlice. U grlu pacijenata zapeo je i detrdžent, zviždaljka, verenički prsten, šrafovi, klupko vune, ali i pčela.

Skloni eksperimentisanju, neki su u svoj penis gurali magnetne kuglice, kockice, antene, igle za pletenje, ćorke, nokte, plastične cevčice, konac za zube, žicu, a jedan je ugurao domino pločicu "kako bi zadovoljio dame".

U vaginama su završile tube lepka, ukosnice, vibrirator za prst, toaletni papir, crvi, kašičice, plastične boce, a jedna devojka ugurala papirne maramice kako bi mogla imati seksualne odnose tokom menstruacije.

Ipak, u anusu se našlo najviše neobičnih predmeta. Rendgenski snimci otkrile su olovke, bočice šampona, bočice losiona, sijalicu, čep za kadu, staklo, čarape, vrećice za led, kraj garnišne, a jedan pacijent je kazao kako ga je "veoma svrbelo pa je uzeo daljinski upravljač da stane mukama na kraj".

Ali, tu se spisak ne završava - u analnom otvoru zapeli su i vibratori, kao i oni još zapakovani, kao i njihove baterije, upaljači, igračke, četkice za zube i sapuni, a u bazi podataka našla se i izjava jednog pacijenta koji se navodno napio i onesvestio, a ujutru kad se probudio u anusu su mu bile kašićice i vibrator.

Foto: Brazilska savezna policija
Foto: Brazilska savezna policija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track