NEPROCENJIVO: Pas ugledao prvi put gazdu na Skajpu!
Foto: Imgur

Oduševljenje

NEPROCENJIVO: Pas ugledao prvi put gazdu na Skajpu!

Ludi svet -
Mešanka korejskog džinda i akite po imenu Kiba bila je očigledno potpuno opčinjena Džounsovim likom i glasom na Skajpu, o čemu svedoče i njene rezrogačene oči i širom razjapljena njuška

Američki vojnik Džastin Džouns u misiji u inostranstvu, ulogovan pod nadimkom Nekofrog, aploudovao je urnebesno smešne fotografije svog psa, čija simpatična njuška izražava nedvosmisleno zaprepašćenje i oduševljenje u trenutku kada je na Skajpu prvi put ugledao odsutnog gospodara.Mešanka korejskog džinda i akite po imenu Kiba bila je očigledno potpuno opčinjena Džounsovim likom i glasom na Skajpu, o čemu svedoče i njene rezrogačene oči i širom razjapljena njuška. Slika jasno pokazuje koliko joj gospodar nedostaje, što je i njega razgalilo, utoliko više što je prizor dobro nasmejao i vojnikovu suprugu, snimljenu u pozadini.

Ova fotografija koja je privukla veliku pažnju, snimljena je još 2011. Kiba i njen gospodar su u međuvremenu ponovo zajedno, a fotografije koje Džouns postavlja na Imguru pokazuju da su dobili još jednog drugara, psa po imenu Agro, koji je takođe veoma fotogeničan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track