LIČILO JE NA POROĐAJ: Golog Australijanca oslobodili maslinovim uljem

Igračka plačka

LIČILO JE NA POROĐAJ: Golog Australijanca oslobodili maslinovim uljem

Ludi svet -
Nag dvadesetogodišnjak, koji se zaglavio u veš mašini pokušavajući da bude duhovit, oslobođen je iz mašine na neuobičajen način - upotrebom maslinovog ulja

Goli Australijanac, koji se zaglavio u veš mašini pokušavajući da bude duhovit, oslobođen je iz mašine na neuobičajen način - upotrebom maslinovog ulja.

Dvadesetogodišnjak, identifikovan samo pod imenom Lorens, rekao je australijskom radiju Ferfaks da je bio krenuo na tuširanje kada je odlučio da se popne na veš mašinu u koju se veš stavlja odozgo.

Njegova zabava je, međutim, prestala kada je shvatio da se zaglavio u mašini. On je u pomoć pozvao svog prijatelja, koji je pozvao policiju, a osim policije došli su i vatrogasci, bolničari i odred za potragu i spasavanje.

Spasioci su uzalud pokušavali da Lorensa izvuku iz mašine, a kada je postalo jasno da je ozbiljno zaglavljen, oni su uzeli bocu njegovog omiljenog maslinovog ulja kako bi podmazivanjem pomogli da Lorens bude izvučen iz mašine, što su na kraju i uspeli.

"Bio sam prilično razočaran što su upotrebili moje dobro maslinovo ulje", rekao je Lorens, navevši da mu je izlazak iz mašine "pomalo ličio na porođaj".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track