NI ČUDACI, NI LUDACI: Ovo su strejt muškarci koji uživaju da budu žene

Tajne živih lutaka

NI ČUDACI, NI LUDACI: Ovo su strejt muškarci koji uživaju da budu žene

Ludi svet -
Upoznajte muškarce koji vole da se prerušavaju u žene, a nisu transdžender osobe, niti homoseksualci, već im jednostavno ovaj oblik maskiranja predstavlja vid razonode

Upoznajte muškarce koji vole da se prerušavaju u žene, a nisu transdžender osobe, niti homoseksualci, već im jednostavno ovaj oblik maskiranja predstavlja vid razonode.

Robert je penzioner koji uživa u svojim zanosnim oblinama i plavoj perici i on je samo jedan od mnogih muškaraca koji slobodno vreme provode obučeni u kompletna odela, sa grudima i vaginama, dizajnirana kako bi izgledali kao glamurozne žene.

Robert se poslednjih 12 godina maskira u Šeri.

„Izgledam sjajno, kao izazovna žena. Jednostavno ne mogu da verujem da je to u ogledalu 70-godišnjak. Zato ovo radim. Da negde ugledam ovakvu lepoticu i da me pita hoću li se družiti s njom, svakako bih pristao“, priča Robert koji se u stvarnom životu razočarao u žene.

„Umoran sam od sastanaka, a kada i izađem s nekom, uglavnom ima između 55 i 60 godina. Neke se jako dobro drže, ali ne izgledaju kao Šeri koja me čeka kući“, naveo je on.

Ipak, nema svaki muškarac koji se maskira u žene problematičan ljubavni život.

Britanski konobar Džoel živi sa devojkom Mel i kaže kako je maskiranje za njega čisti eskapizam.

„Ona je kao drugi ja, koji želi da izađe i da se zabavi“, priča Džoel čija devojka u potpunosti prihvata njegov način zabave, ali zato svoj „hobi“ skriva od roditelja i komšija već 15 godina.

Džon iz Mineapolisa kaže kako se zbog maske oseća odlično, ali i da mu ona pomaže u zbližavanju sa svojim ćerkama i dodaje da nemaju svi razumevanja za njegov stil života. Naime, Džon se od prve žene zbog toga i razveo.

Maskiranje loše deluje na moje ljubavne veze jer ljudi ponekad nisu najsrećniji zbog mog izbora“, priznaje Džon.

Nasuprot transeksualcima, ovi maskirani muškarci ne osećaju se kao da su se rodili u pogrešnom telu. Za njih sve ovo predstavlja samo zabavu.

Oni nisu ludaci, nisu čudaci, oni su kao ti i ja“, objašnjava Barbi Ramos, vlasnica firme Femskin koja zarađuje otprilike 850 dolara po personalizovanom silikonskom odelu koje nose ovi muškarci.

http://www.youtube.com/watch?v=dI-udPkU7xA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track