OSMEH OD UVA DO UVA: Novinarka CNN temeljno spremila prilog o legalizaciji marihuane

Predana poslu

OSMEH OD UVA DO UVA: Novinarka CNN temeljno spremila prilog o legalizaciji marihuane

Ludi svet -
Reporterku su poslali u Kolorado, koji je nedavno legalizovao marihuanu, a ona je u razgovoru uživo opisala svoja iskustva

DENVER - Povodom nedavne legalizacije prodaje marihuane za ličnu upotrebu u američkoj saveznoj državi Kolorado, CNN je svoju reporterku Rendi Kaj poslao u Denver da uradi istraživačku reportažu za emisiju "AC 360", koja se emituje radnim danom u udarnom terminu. Prema snimku objavljenoj na Jutjubu, čini se da je novinarka zadatak shvatila i više nego ozbiljno.

Pred kraj priloga snimljena je kako se vozi u zadimljenoj limuzini u društvu nekolicine osoba koji su zapalili džointe, a ona je kao pasivni pušač osetila određene efekte.

U razgovoru uživo s voditeljem Andersonom Kuperom rekla je da joj se u glavi malo zamutilo, da nije mogla da kontroliše tok misli i da je čak, što joj se inače ne događa, zaboravila pitanja koja je htela da postavi dobro raspoloženoj ekipi."I sve mi je bilo mnogo smešno, smešnije nego inače", rekla je reporterka.

Sve vreme razgovora Kaj se smeškala, a Kuper ju je zadirkivao pitanjima poput: "Koliko je detaljno to tvoje istraživanje bilo?" i "Hoćeš li se ikada vratiti kući".

http://www.youtube.com/watch?v=xXW6IeeiQ8g

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track