DRUGARICE POSTALE SESTRE: Mame im zatrudnele sa istim davaocem sperme
Foto: Facebook

Neverovatna slučajnost

DRUGARICE POSTALE SESTRE: Mame im zatrudnele sa istim davaocem sperme

Ludi svet -
Mikajla i Emili otkrile su da imaju slična interesovanja, a onda je usledilo otkriće o najznačajnijoj zajedničkoj crti - njih dve imaju istog oca

Mikajla Stern-Ellis i Emili Napi upoznale su se kao brucoškinje Kalifornijskog univerziteta, odnosno Univerziteta "Tulejn". Otkrile su da imaju slična interesovanja, a onda je usledilo otkriće o najznačajnijoj zajedničkoj crti - njih dve imaju istog oca.

"Radile smo jednu onlajn anketu, obe smo bile zainteresovane za "Vol Rezidental" koledž. Pogledala sam anketu, Emiline odgovore i videla da imamo dosta toga zajedničkog", kazala je Mikajla Stern-Ellis.

Ove dve devojke su se upoznale i vremenom postajale sve bliskije. Kada su se srele jednom priliku u kampusu u Nju Orelansu Mikajla (18) i Emili (19) su shvatile da su obe nastale veštačkom oplodnjom, donacijom spreme nepoznatog donatora.

Tokom zimskog raspusta Mikajla je roditeljima ispričala o svojoj novoj prijateljici. Videvši Emilinu sliku, Hajdi, Mikajlina mama je uvidela ogromnu sličnost između svoje ćerke i njene drugarice. Roditelji su od Mikajle zatražili da zamoli Emili da im pošalje broj donatora sperme, odnosno svog biološkog oca.

I saznali su veliku novost, Mikajla i Emili su polusestre. Njih dve su se pre toga često šalile da su zbog ogromnih sličnosti verovatno bliske rođake. A onda su usledili događaji koji su dokazali da biološka veza mora kad tad da se ispolji. Obe su se prijavile za predstavu "Vaginini monolozi" na "Tulejn" univerzitetu i obe dobile ulogu, obe su imale isti ukus za oblačenje i niz drugih stvari.

"Znala sam da je "Tulejn" pravi izbor za mene, a ovo mi je pokazalo da sam donela pravu odluku", prokomentarisala je Mikajla. Prema njenim rečima, neki susreti u životu su predodređeni i dogode se bez obzira na okolnosti. Čim su saznale da su polusestre njih dve su na svojim Fejsbuk profilima postavile zajedničke fotografije. Profilna fotografija im je ista, na njoj su njih dve zagrljene.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track