PONOSAN OTAC: Sin mi je srećković kad se spetljao sa seksi profesorkom!

Obradovao se

PONOSAN OTAC: Sin mi je srećković kad se spetljao sa seksi profesorkom!

Ludi svet -
Kada mi je pri put to priznao da je bio sa svojom profesoricom nisam verovao. Šta žena kao ona vidi u tom momčiću? Svi njegovi prijatelji su mislili da se radi o šali. Govorili su mu da je srećković, rekao je Gerijev otac

Ričard Ralston, otac dečaka Gerija Ralstona (17), koji je spavao sa svojom atraktivnom profesorikom Bernadetom Smit (35), ispričao je svoju stranu priče vezane uz događaj koji još od prošle godine zabavlja britansku javnost.Iako bi većina roditelja odmah prijavila slučaj policiji, Ričard to nije uradio nego je, štaviše, odobravao vezu s profesorkom, a sina je samo upozorio "da bude oprezan". Počelo je jednog jutra kada je krenuo u sinovljevu sobu da proveri da li se tada 16-godišnji Geri sprema za školu. Ispostavilo se da njegova profesorka, koja je dan ranije suspendovana zbog otkrića veze sa učenikom - sedi na krevetu.

Ponosan otac (Foto Dejli mejl)
Ponosan otac (Foto Dejli mejl)

"Bio sam malo šokiran. Znao sam da se nešto događa između njih, ali nisam mogao da verujem da je prenoćila", rekao je Gerijev otac, dodajući da je on ipak ljubazno upitao Bernadetu da li želi šolju čaja. Dve godine uslovne kazne koju je profesorika dobila za seksualnu vezu sa učenikom razbesnilo je njegovu bivšu ženu i Gerijevu majku Kerol Morgan.

"Nije čudo da se smejala. Da je profesor zlostavljao učenice završio bi u zatvoru, a ona je prošla s blagom kaznom jer izgleda kao francuski model, s velikim grudima i lepom frizurom", izjavila je Kerol Morgan.

Ipak, Gerijev otac stvari vidi drugačije.

"Njihova veza je procurila u javnost, a profesorka je suspendovana, ali kako sam ja video Geri je otvorio vrata i otišli su u sobu, kao kad mu dođu prijatelji", priča otac Ričard koji nije reagovao iako je znao da profesorki preti tužba i kazna.

"To je njegov život. On je imao 16 godina što se u Škotskoj smatra odraslom osobom", rekao je otac priznajući čak da im je pomogao da odaberu film "za odrasle" koji će gledati.

http://www.youtube.com/watch?v=iIqoVaXXuDQ

Dok su profesorka i njen učenik Geri gledali film na spratu, Ričard je u prizemlju bio pred televizorom.

"Otišao sam da spavam i mislio sam da će otići. Bio sam u šoku kada sam je zatekao ujutro. Posle toga je sve krenulo naopako. Policija je došla na vrata. Geri više nije smeo da je viđa, a sad je ona seksualna prestupnica", ispričao je smerno Ričhard.

Geri je prepričao i događaje iz sobe, a javio se i profesorkin muž koji je rekao da mu je ona samo htela da se osveti. Ričarda događaji nisu naljutili, nego se tokom intervjua veselo smejao svemu tome.

"Kada mi je pri put to priznao rekao sam samo 'da naravno'. Nisam verovao. Šta žena kao ona vidi u tom momčiću? Svi njegovi prijatelji su mislili da se radi o šali. Govorili su mu da je srećković", rekao je Gerijev otac koji je sličnog mišljenja - da mu je sin "srećković".

"Da, to je prirodno", priznao je, dodavši da je malo i ponosan, ali da mu je profesorke bilo "malo žao". Kada je reč o Geriju, on se nedavno iselio iz očeve kuće i napustio školu. Pokušao je da opet kontaktira profesorku, ali mu ona nije odgovarala na poruke.

"Mislim da je on nju voleo i možda je još voli. Nisam siguran, jer je bio i s drugim devojkama u međuvremenu. A ona je sebi upropastila život", rekao je Ričhard. Na pitanje kako bi reagovao da se radilo o ćerki, a ne o sinu, imao je "filozogfski stav".

"Poludeo bih. Ipak je s momcima drugačije", zaključio je otac dečaka koji je proveo noć s profesorkom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track