Najnovije vesti

OBOŽAVA REPTILE: Devojčica (9) ima preko 30 zmija koje su je ugrizle više puta

Porodična tradicija

OBOŽAVA REPTILE: Devojčica (9) ima preko 30 zmija koje su je ugrizle više puta

Ludi svet
Među ljubimcima su piton i anakonda. Iako su je više puta ugrizli, ona ih se ne boji već ih obožava

Amerikanka Krista Guarino (9) iz Detroita živi s 30 zmija među kojima je anakonda i piton od skoro četiri metra. Krista jede, spava i igra se s reptilima.

Iako su je ljubimci ugrizli više puta, kaže da je ne boli, a nisu ni otrovne. "Nikada se nisam plašila zmija, nimalo. Obožavam ih", kaže devojčica.

Rano se susrela sa zmijama jer je njen otac Džejmi (33) stručnjak za reptile. S dve godine držala je prvu zmiju. "Zmija joj je bila jedna od prvih reči. Iako je bila jako mala, znao sam da će postati njena strast", rekao je ponosni otac.

Međutim, Krisitinu ljubav ne deli majka Ashli (28) i drugo dvoje dece. Kaže da je mrzela zmije dok nije upoznala Džejmija, ali se s vremenom navikla na njih.

Kristina baka Laura (55) kaže kako se ne oseća najprijatnije dok se njena unuka igra sa zmijama. Džejmi tvrdi da njegova ćerka nikada nije bila u opasnosti.

"Bilo je negativnih komentara. Ljudi me osuđuju i govore da su zmije zle i da ne bi smeo da dozvolim ćerki da im bude blizu. Ali, oni su neuki. Moja ćerka ih voli i ne želim da joj to uskraćujem", rekao je i dodao kako Krista zna koje su zmije opasne, a koje nisu.

Krista je odlučila da otvoriti Zoološki vrt za reptile kako bi pokazala ljudima koliko su zapravo te životinje divne.

http://www.youtube.com/watch?v=wTEmrNr5WLc

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...