Najnovije vesti

OČAJNI MUŽ: Moja žena je imala aferu sa donorom sperme!

Želja za bebom mu je uništila brak

OČAJNI MUŽ: Moja žena je imala aferu sa donorom sperme!

Ludi svet
U očajnom pokušaju da dobije dete, njegova žena je pronašla donora sperme i započela aferu sa njim

Čovek koji je izvršio vasektominju mnogo pre nego što je upoznao svoju drugu ženu otkrio je poražavajuće posledice svoje nesposnosti da ima decu. U očajnom pokušaju da dobije dete, njegova žena je pronašla donora sperme i započela aferu sa njim. Uspela je da zatrudni dva puta, ali je prvi put pobacila.

Njen bivši muž pojavio se u emisiji "This Morning" kako bi ispričao svoju priču, ali nije hteo da otkriva svoj identitet i sva imena u daljem tekstu su izmenjena.

Piter je Rebeku, koja je bila znatno mlađa od njega, upoznao 2004. godine, u svojim šezdesetim. On je tada već imao jednog odraslog sina i bio je razveden od prve žene. Nakon tog prvog razvoda, on je odlučio da nema više dece i izvršio je vasektomiju. Rebeka je znala za to kada ga je upoznala, ali se zaljubila i rekla da to nije problem.

Kada su se 2008. venčali, situacija se promenila. Rebeka, koja je u tridesetim godinama, odlučila je da ipak želi da postane majka.

"Njen biološki sat je otkucavao i stvari su se promenile. Voleli smo se i u stabilnoj vezi to je bio prirodno sledeći korak. Veoma je teško kada ne možete da obezbedite ženi koju volite jedinu stvar koju istinski želi", rekao je Piter u emisiji.

Od vasketomije je prošlo previše vremena, pa nije moglo da se ispravi ono što je učinjeno. Zatim su se dogovorili da pronađu donora sperme.

"Rebeka je htela da nađe donora koji bi bio mlađa verzija mene. Ja nisam znao da ga sama traži, a kada ga je našla, to mi je i rekla. Dogovorili su se da se upoznaju sedam dana pre intervencije. Oboje smo mislili da će to biti veštačka oplodnja, jer seks nije dolazio u obzir", priča Piter.

On je bio sa Rebekom kada se upoznala sa donorom i od početka mu se nije svideo.

"Ni najmanje mi se nije svideo. Nije mi se dopalo njegovo ponašanje i to što nas je pustio da ga toliko čekamo na dogovorenom mestu", kaže on. Piter je donoru objasnio da neće biti seksa i nakon toga je izvršena veštačka oplodnja.

"To je bio jedini put da je izvršena veštačka oplodnja. Ostalih puta imali su seks", rekao je Piter. Rebeka je počela da posećuje donora jednom mesečno u vreme ovulacije. Piter je posle nekog vremena posumnjao da se nešto dešava između njih dvoje, a uskoro se ispostavilo da je bio u pravu.

"Kada sam joj saopštio svoje sumnje, priznala mi je da imaju seks", rekao je on. Kada je Rebeka zatrudnela, Piter joj je tražio da abortira pod pretnjom da će je u suprotnom ostaviti.

"Abortirala je i sad se mnogo kajem što sam je na to naterao, ali u to vreme nisam bio pri sebi", priznaje Piter. Nakon abortusa, njihov odnos se naglo pogoršao, pa, iako su živeli zajedno, nisu bili kao ranije. Rebeka je nastavila da posećuje donora i, prema Piterovim rečima, odlučila da se razvede od njega pošto se zaljubila u donora i pošto je želala da odgaja dete sa njim.

"Bio sam šokiran, ali ne i iznenađen kada mi je rekla da je opet trudna, da se vezala za njega i da se i dalje viđa sa njim", kaže Piter. Ali nakon što su se Rebeka i Piter razišli, donor nije bio zainteresovan da sa njom odgaja dete kao što se ona nadala. Izjavio je da nije odgovoran, jer je samo donor i porekao je da je imao seksualnu vezu sa Rebekom.

Cela stvar je završila na sudu gde se sve otkrilo i donor je postao legalni roditelj deteta koje Rebeka nosi.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...