BAKIN BEZOBRAZNI ELIKSIR MLADOSTI: Koristi masku od sperme!

Muškarcima će se ovo svideti

BAKIN BEZOBRAZNI ELIKSIR MLADOSTI: Koristi masku od sperme!

Ludi svet -
Stela Ralfini ne navodi u kojem je dobu počela da koristi svoj recept, ali otkrila je da njen svež izgled nije slučajan iako je besplatan

Procenite same.U Holivudu, gde nastaju bizarnosti vezane za lepotu, nedavno je krenuo i novi trend. U pitanju je tretman spermom protiv starenja.

Od "vampirskog" piliga Kim Kardašijan, do tretmana ovčijom placentom koju koristi Sajmon Kauel, sada je došao red i na spermu.

Jedna 67-godišnja Britanka odlučila je da podeli tajnu svoje lepote. Stela Ralfini iz Londona kaže da je ključ njene večne lepote tretman spermom. "Vredi hiljade i hiljade, a besplatno je", kaže ona u svom video klipu na Jutjubu.

"Jedino što vam treba je ljubavnik, ali ako ga nemate, znate šta da radite. Sve što bi trebalo da uradite je, na svakih deset dana ili dve nedelje, dobro se zabavite sa vašim partnerom, postarate se da se on dobro zabavi, i kada je ceo čin gotov, pokupite ovu fantastičnu masku od sperme svojim prstima, stavite je na lice i ostavite da deluje 15 minuta. Zatim isperite", kaže Stela u svom video snimku.

Ona dalje priča kako bi sperma vašeg partnera bila dobra, on mora da bude zdrav, čist i da jede dobro. Stela, koja sebe naziva tantričkim vodičem, kaže da je ovaj trik naučila u Indiji, gde je "učila vođenje ljubavi" od mentora koji se zove Tantra.

Podsetimo, pre nekog vremena, glumica Heder Loklir rekla je da je koristila spermu kako bi se podmladila.

Da li biste probali ovako nešto?

http://www.youtube.com/watch?v=GrKugfCteUU

Izvor: Daily Mail/Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja