PAKLENE BATINE: Majka bičuje ćerku zbog golišave fotke na Fejsu!
Foto: Printskrin YT

Vaspitna mera

PAKLENE BATINE: Majka bičuje ćerku zbog golišave fotke na Fejsu!

Ludi svet -
Na videu koji traje šest minuta vidi se kako majka bičuje svoje dete i psuje je dok devojčica (12) cvili od bola

Helen Bartlet, majka četvoro dece sa Trinidada i Tobaga, primenila je ekstremne mere kako bi kaznila svoju dvanaestogodišnju ćerku koja je na Fejsbuku postavila svoju golišavu fotografiju. Video u kojem majka surovo bičuje ćerku završio je na internetu i za kratko vreme je pogledalo oko 43.000 ljudi.

Na videu koji traje šest minuta vidi se kako majka bičuje svoje dete i psuje je dok devojčica (12) cvili od bola. Video je podelio javnost i dok jedni podržavaju majku i opravadavaju njene postupke, drugi je nazivaju zlostavljačem. Čak je i ćerka posle oduse javnosti stala na majčinu stranu.

"Znam da mogu da završim u zatvoru zbog toga. Ljudi mi govore da mogu da me optuže za zlostavljanje deteta, ali ja sam samo htela da prevaspitam svoju tvrdoglavu ćerku", rekla je Helen, i objasnila da joj je jedna namera da zaštiti svoju ćerku.

Helen, samohrana majka tri ćerke i sina, samo želi da sačuva svoju decu od svih nevolja jer joj je veoma teško da ih sama kontroliše jer ih je otac policajac napustio.

Majka je prvo posumnjala da se nešto dešava kada je pročitala SMS poruku koju je njena ćerka dobila od jednog dečka koji ju je nagovarao na seks. Otišla je na njenu Fejsbuk stranicu i videla da je objavila svoju fotografiju donjem vešu.

Devojčica posle snimka nije jedno vreme išla u školu, ali je sa sestrom odlučila da snimak na kojoj će da odbrane majku i opravdaju njeno bičevanje.

"Veoma mi je žao što sam osramotila sebe i porodicu. Znam da me mnogo voliš i ja tebe mnogo volim", rekla je devojčica i pozvala svoje vršnjake da odgledaju video i uče od nje.

http://www.youtube.com/watch?v=JcYEzXTSXCg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track