TVRDI DA SU JE OTELI VANZEMALJCI: Budila sam se sa ožiljcima po telu! Kontrolisali su mi um!
Foto: Youtube

Kaže da nije sanjala

TVRDI DA SU JE OTELI VANZEMALJCI: Budila sam se sa ožiljcima po telu! Kontrolisali su mi um!

Ludi svet -
Pitala sam ih šta hoće od mene, rekli su mi da su došli po mene i moju porodicu i da žele moju energiju i dušu, rekla je Samanta Mekdonald

VELIKA BRITANIJA - Samanta Mekdonald iz Velike Britanije rekla je, gostujući u jednoj emisiji, da je godinama otimaju vanzemaljci.

Prva iskustva sa njima, kako je rekla, stekla je početkom '90-ih godina prošlog veka, a poslednji put bliski susret sa njima imala je lani.

"Pitala sam ih šta hoće od mene, rekli su mi da su došli po mene i moju porodicu i da žele moju energiju i dušu", – rekla je Samanta u jednoj TV emisiji. Ona je istakla da su njeni otmičari u stvari reptili. Samanta ne zna zašto se oni uporno vraćaju, ali tvrdi da to ima veze sa njenom energijom.

"Imam osećaj da to ima veze s mojim energijama jer se ja bavim isceljivanjem i meditacijom", izjavila je Samanta.

Kada je vanzemaljci otmu, kako je rekla, ne seća se najbolje šta se zatim događa.

"Teško se sećate otmica jer imate rupe u pamćenju. Jednostavno osetite da ste bili negde, ali se zapravo ne sećate", izjavila je u emisiji.

Na pitanje da možda nije sve sanjala, Samanta je ostala pri svome.

"Definitivno nisam sanjala. Budila bih se s ožiljcima po celom telu, bila sam opsednuta, kontrolisali su mi um, u glavu su mi dolazile misli koje nisu moje vlastite. Ne znam kako bih vam drugačije to objasnila", rekla je.

Kaže da je zbog susreta sa vanzemaljcima neprestano je prate britanske vlasti, pod stalnim je nadzorom, a preko kuće joj nadleću crni helikopteri.

"Mislim da žele da mi pošalju poruku da me prate i da ih se pazim – izjavila je Samanta.

http://www.youtube.com/watch?v=1u6y2UvI8Fk

(Dnevno.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track