MONSTRUOZNO: Ubedio porodicu da moraju da uspavaju psa. Posle 6 meseci saznali jezivu istinu...

Uzeo im ljubimca

MONSTRUOZNO: Ubedio porodicu da moraju da uspavaju psa. Posle 6 meseci saznali jezivu istinu...

Ludi svet -
Veterinar je rekao porodici da mora da uspava psa, a onda ga je šest meseci koristio kako bi mu vadio krv...

Porodica iz Teksasa ostala je u šoku pošto su prošle nedelje saznali da je njihov petogodišnji pas Sid kojeg su dali da se upava pre šest meseci - živ i da ga je veterinar zadržao kako bi ga koristio za transfuzije krvi.

Marjan Haris rekla je da je njihov dugogodišnji veterinar Lu Tjersi rekao da mora da ga uspava jer boluje od kongenitalnog poremećaja kičme, pa se porodica teška srca oprostila od Sida.

Međutim, usledio je šok kada ih je nazvala bivša radnica klinike za kućne ljubimce Meri, koja im je rekla kako poslednjih šest meseci Sida drže živog u kavezu.

"Izneverili su naše poverenje. Bili smo užasno ljuti, a opet toliko srećni što je Sid ponovno s nama", rekla je Mirijan. Pas, koji je navodno bio teško bolestan, hodao je i skakao oko porodice koja je došla da ga spase.

Odvezli su ga kod drugog veterinara koji im je rekao da Sid uopšte nije morao da bude uspavan."Kad nam je to rekao, osećala sam se kao da me neko šakom udario u stomak. Moja deca nisu mogla da veruju da postoji neko ko je kadar da učini nešto tako surovo", rekla je Mirijan.

Policija je na klinici pronašla još dva zatočena psa, a veterinar je sve opovrgao i rekao da je u stvari Marijin suprug hteo da uspava psa, a da bivša radnica želi da mu se osveti pa ga je oklevetala.

http://www.youtube.com/watch?v=Y7RRtYEI-s0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track