SAMO ZA PRAVE LJUBITELJE PIVA: Masaža, kozmetički tretmani i kupanje u omiljenom piću!
Foto: Yt

Banja u Češkoj

SAMO ZA PRAVE LJUBITELJE PIVA: Masaža, kozmetički tretmani i kupanje u omiljenom piću!

Ludi svet -
Pivske banje ili spa centri u kojima možete da se brčkate u pivu pravi su hit u zemljama poput Češke, Austrije i Nemačke

Posetiocima pivskih banja koje su popularne u Češkoj nudi se kupanje u pivu, pivska masaža, kao i pivski kozmetički tretman. Takođe, bitno je napomenuti da, dok se brčkate u ovim kadama, možete da popijete koliko god hoćete piva.Pivske banje ili spa centri u kojima možete da se brčkate u pivu pravi su hit u zemljama poput Češke, Austrije i Nemačke. Jedna od takvih banja nalazi se u centru Praga u podrumu pivare "Bernard".

Posetiocima se nudi kupanje u pivu, pivska masaža, kao i pivski kozmetički tretman. Velike metalne kade spunjene su mešavinom mineralne vode, piva, hmelja i kvasca i u njih mogu da se smeste dve osobe istovremeno.

Tretman poboljšava cirkulaciju, obnavlja kožu, a koristan je i za nervni sistem. Takođe, bitno je napomenuti da dok se brčkate u ovim kadama na raspolaganju imate neograničenu količinu piva.

Prilikom ovih tretmana telo se čisti od toksina, a hmelj je odličan za piling kože, dok pivski kvasac hrani telo vitaminima.

Pogledajte video:

http://www.youtube.com/watch?v=f5WLdXVsBWI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track