VIDEO KOJI JE NAJVIŠE PUTA PODELJEN ZA 24 SATA: Izašla je na pozornicu i ostavila sve bez daha

Pogodila je situacija u domovini

VIDEO KOJI JE NAJVIŠE PUTA PODELJEN ZA 24 SATA: Izašla je na pozornicu i ostavila sve bez daha

Ludi svet -
Ksenija, koja je poreklom sa Krima, svojim fantastičnim umećem, crtanjem peskom želela je da dočara svoje odrastanje u Ukrajini

Ksenija Simonova je posle pobede u šouu Ukrajina ima talenat 2009. godine, postala internacionalna zvezda čiji se uspeh meri milionima pregleda na sajtu Jutjub.

Ksenija, koja je poreklom sa Krima, svojim fantastičnim umećem, crtanjem peskom želela je da dočara svoje odrastanje u Ukrajini.

Umetnica sada koristi svoje kreacije i talenat kako bi skrenula pažnju na budućnost svoje domovine, nakon meseci nemira u Ukrajini.

"Kada sam videla šta se dešava u drugim delovima Ukrajine, vesti o nemirima su me iznenadile, osećala sam se veoma tužno. Pre svega, kao majka. Jer ja imam sina, a njega u budućnosti vidim kao dobrog čoveka - bez obzira šta želi da bude - taksista, muzičar, učitelj... Ali ne i osoba koja je uključena u nasilje.

Siguran sam da sve majke, bez obzira na to gde se nalaze; u Rusiji, Ukrajini, Engleskoj, Danskoj, Africi, ne žele da vide svoje sinove i kćeri koji su uključeni u vojne akcije ili ubijeni ... Mi smo dobili najveće blago - govor, treba da razgovaramo jedni sa drugima, mi smo braća i sestre", rekla je Ksenija.

Pogledajte video posvećen Krimu:

http://www.youtube.com/watch?v=Dqv-gasDwW8

A podsetite se kakvim performansom je pobedila u šouu Ukrajina ima talenat koji ima preko 33 miliona pregleda:

http://www.youtube.com/watch?v=518XP8prwZo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track